Δοκιμές των ειδικών για το Apple Watch Ultra

0


Ξεκίνησαν οι δοκιμές για το
Apple Watch Ultra και όλοι συμφωνούν ότι είναι ένα καλό προϊόν με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά ορισμένα στοιχεία εξακολουθούν να είναι περιορισμένα.

Δοκιμές του Apple Watch Ultra

Για το The Verge , το Apple Watch Ultra είναι "μεγάλο, λίγο ογκώδες και δίνει με υπερηφάνεια  χαρακτηριστικά που ο κύριος και η κυρία δεν θα χρειάζονται όλοι τους στην καθημερινότητά τους" . Ο ιστότοπος, ο οποίος μπόρεσε να δοκιμάσει το ρολόι για μια εβδομάδα, δεν πιστεύει ότι θα αντικαταστήσει μοντέλα από Garmin, Polar ή Coros για τους λάτρεις του τριάθλου, της πεζοπορίας ή των καταδύσεων, τουλάχιστον προς το παρόν. "Αλλά είναι θεμιτά καλό για πολεμιστές του Σαββατοκύριακου και αθλητές μεσαίου επιπέδου - και πολύ δελεαστικό για όσους φιλοδοξούν να αποκτήσουν αυτό το status" , προσθέτει ο ιστότοπος.

Επίσημα, η Apple ανακοινώνει ότι η αυτονομία είναι 36 ώρες. Αλλά το τεστ διαπίστωσε ότι συνήθως είναι πέρα ​​από αυτό, κάτι που είναι τα καλά νέα. Για παράδειγμα, υπήρξε μια φορά που η υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν 14% μετά από 56 ώρες.

Για το CNET , το νέο ρολόι της Apple καταφέρνει να τοποθετηθεί καλά στο χώρο σε σύγκριση με μοντέλα από την Garmin και άλλες μάρκες στην τιμή. Ο ιστότοπος σημειώνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch Ultra δεν είναι τόσο καλή όσο του Garmin Epix 2 . Ταυτόχρονα, όμως, επισημαίνει ότι το μοντέλο της Apple είναι απλό στη χρήση, διαθέτει χαρακτηριστικά εφαρμογών όπως εφαρμογή ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ), συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και ενσωμάτωση με το iPhone. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η λήψη των χαρτών τοπικά με τους Χάρτες της Apple.

Η Wall Street Journal αξιολόγησε το Apple Watch Ultra ως "συναρπαστικό ", αλλά "όχι δολοφόνο της Garmin" , επειδή δεν διαθέτει χαρακτηριστικά όπως μετρήσεις ανάκτησης.

Το CNBC μας διαφημίζει  τα διπλά ηχεία, με αποτέλεσμα να έχουν 40% πιο δυνατό ήχο σε σύγκριση με το Apple Watch Series 8.

Για το TechRadar , το νέο κουμπί Action είναι πολύ ωραίο για γρήγορη έναρξη ή διακοπή μιας δραστηριότητας ή εκκίνηση ενός συγκεκριμένου στοιχείου, αλλά ο ιστότοπος θα ήθελε να είναι πιο προσαρμόσιμος.

Το Men's Journal διαφημίζει την οθόνη του ρολογιού, σημειώνοντας ότι η φωτεινότητα που φτάνει τα 2.000 nits κάτι βοηθά πραγματικά στην ανάγνωση των ειδήσεων.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Apple άνοιξε τις προπαραγγελίες στις 7 Σεπτεμβρίου . Το Apple Watch Ultra κοστίζει 999 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο για αγορά  από τις 23 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να το αγοράσετε στην Apple, στο Amazon και αλλού..



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !