Εδώ και αρκετούς μήνες, ακούμε για την αφαίρεση της εγκοπής στα iPhone 14 Pro και Pro Max για να υπάρχει ένα σε σχήμα χάπι και μια τρύπα. Τα δύο στοιχεία για το Face ID και τον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφίας παρουσιάζονταν πάντα ως ξεχωριστά. Αλλά τα δύο θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι ένα όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη.

Το MacRumors αναφέρει ότι η Apple θα φρόντιζε να απενεργοποιήσει τα εικονοστοιχεία μεταξύ του χαπιού και της τρύπας για να φαίνεται σαν μια ενιαία μονάδα χωρίς διαχωρισμό. Από την άλλη πλευρά, η Apple φέρεται να σκοπεύει να επεκτείνει οπτικά τις μαυρισμένες περιοχές γύρω από τις εγκοπές για να χωρέσει κάποιο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, ο κατασκευαστής θα μπορούσε να επεκτείνει ελαφρώς την περιοχή για να τοποθετήσει εικονίδια κατάστασης στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά.

Παρόμοιο σενάριο συζητείται και από την πλευρά των κινεζικών κοινωνικών δικτύων, με διαρροές που θα προέρχονταν από υπαλλήλους της Foxconn, δηλαδή της κύριας ομάδας που συναρμολογεί τα iPhone.

Η Apple θα επισημοποιήσει το iPhone 14 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στις 7 Σεπτεμβρίου . Θα υπάρχουν τέσσερα μοντέλα: δύο τυπικά 6,1 και 6,7 ιντσών και δύο Pro μοντέλα 6,1 και 6,7 ιντσών. Μέχρι τώρα, ειπώθηκε ότι το τυπικό μοντέλο 6,7 ιντσών θα ονομαζόταν iPhone 14 Max. Αλλά μια διαρροή που δημοσιεύτηκε σήμερα υποδηλώνει ότι θα είναι το iPhone 14 Plus.