Αυτοί ειναι οι χρήστες iPhone που δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το WhatsApp από τον Οκτώβριο

0


Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της Meta,  το WhatsApp, πρόκειται σύντομα να σταματήσει να λειτουργεί σε μερικά παλαιότερα μοντέλα iPhone. Σύμφωνα με μια νέα ενημέρωση υποστήριξης από την Apple, μερικά παλαιότερα iPhone δεν θα υποστηρίζουν πλέον το WhatsApp. Με μια προηγούμενη αναφορά που εκδόθηκε από το WABetaInfo, η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζει συσκευές iOS 10 και iOS 11 από τις 24 Οκτωβρίου.

Η ίδια αναφορά πρόσθεσε ότι η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή ειδοποιήσεων σε εκείνους τους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε εκδόσεις iOS 10 και iOS 11. Οι χρήστες έχουν ήδη λάβει ειδοποιήσεις από την υπηρεσία ότι η εφαρμογή πρόκειται σύντομα να σταματήσει να λειτουργεί στις συσκευές τους. Έτσι, οι χρήστες με τις συσκευές που εκτελούνται σε iOS 10 και iOS 11 θα πρέπει να ενημερώσουν τα iPhone τους το συντομότερο δυνατό για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η εταιρεία έχει ήδη σημειώσει στη σελίδα του Κέντρου βοήθειας ότι οι χρήστες iPhone θα πρέπει να είναι σε iOS 12 ή μεταγενέστερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες με συσκευές Android θα πρέπει να είναι σε Android 4.1 ή νεότερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων της Meta.

Το Apple iOS 10, καθώς και το iOS 11, είναι ξεπερασμένα λειτουργικά συστήματα. Και η εταιρεία έχει στείλει ενδεχομένως μια ενημέρωση για το smartphone σας για το πιο πρόσφατο λογισμικό. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερώσει ακόμα το iPhone σας, είναι σημαντικό να το κάνετε αμέσως. Για να ενημερώσετε το λογισμικό του iPhone σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά και στη συνέχεια, πατήστε Ενημέρωση λογισμικού για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση iOS.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν μερικά μοντέλα iPhone που τρέχουν αυτήν τη στιγμή σε iOS 10 εκδόσεις λογισμικού Επιπλέον, μόνο δύο μοντέλα iPhone που πρόκειται να επηρεαστούν από αυτή την κίνηση και είναι:

  1. iPhone 5
  2. iPhone 5c


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !