Αυτό το φαινόμενο της τυχαίας επανεκκίνησης του iPhone 14 Pro εμφανίζεται τόσο με ενσύρματη φόρτιση (Lightning) όσο και με φόρτιση MagSafe. Οι χρήστες αναφέρουν αυτό το ζήτημα, είτε με το iOS 16.0.1 , το iOS 16.0.2 ή ακόμα και το iOS 16.1 beta που είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε δημόσιους προγραμματιστές και δοκιμαστές.

Για κάποια άτομα, η επανεκκίνηση γίνεται κάθε 10-20 λεπτά όταν το τηλέφωνο φορτίζεται. Η υποστήριξη της Apple έχει καθοδηγήσει ορισμένους χρήστες να προσπαθήσουν να διορθώσουν το πρόβλημα, αλλά αυτοί είναι οι τυπικοί τρόποι και δεν βοηθούν για αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η Apple προσκαλεί τους χρήστες να κάνουν επαναφορά σε λειτουργία DFU, σε λειτουργία ανάκτησης, να απενεργοποιήσουν τη βελτιστοποιημένη φόρτιση ή να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή Eufy. Όλα αυτά όμως δεν άλλαξαν κάτι για τους χρήστες που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα.

Ωστόσο, ένα άτομο φαίνεται να έχει βρει μια προσωρινή λύση. Εξηγεί ότι η απενεργοποίηση της επιλογής ανανέωσης εφαρμογών στο παρασκήνιο (Ρυθμίσεις > Γενικά > Ανανέωση στο παρασκήνιο) του επέτρεψε να μην κάνει πλέον επανεκκίνηση του iPhone 14 Pro. Ας ελπίσουμε ότι η Apple θα βρει την πηγή του προβλήματος και θα προσφέρει μια λύση με μια ενημέρωση στο iOS 16.