Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με αυτήν τη νέα έκδοση beta του iOS 16.1. Η προηγούμενη έκδοση άλλαξε το ποσοστό της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης των iPhone με μια εγκοπή, προσφέροντας τώρα το ποσοστό φόρτισης καθώς και μια ένδειξη μπαταρίας που γεμίζει ή αδειάζει ανάλογα με το επίπεδο ρεύματος φόρτισης. Με το iOS 16.0, το εικονίδιο είναι πάντα γεμάτο, ανεξάρτητα από το επίπεδο (100%, 80%, 50%, κ.λπ.). Επίσης, η προηγούμενη beta ήταν μια ευκαιρία να τροποποιηθεί η ένδειξη φόρτισης στην οθόνη κλειδώματος.

Εάν το iPhone σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.1 Beta 3.

Η Apple δεν δίνει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του iOS 16.1. Αλλά η λογική θα το έκανε κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ειδικά αφού η Apple έχει ήδη πει ότι το iPadOS 16 θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα στο iPad. Και αποδεικνύεται ότι η Apple θα προσφέρει απευθείας το iPadOS 16.1, σε σημείο να κάνει ζάπινγκ το iPadOS 16.0 σε tablet.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει beta 3 (build 20S5055e) του watchOS 9.1 και beta 3 (build 20K5052c) του tvOS 16.1.