Υπήρξε αβεβαιότητα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας για τα νέα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, καθώς και για το εάν θα έχουν τσιπ 5nm ή όχι. Αλλά φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι οι φορητοί υπολογιστές θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους με τσιπ 5nm. Αναμένετε μια βασική ομιλία της Apple τον Οκτώβριο.

Χωρίς έκπληξη, τα νέα MacBook Pro θα έχουν τα τσιπ M2 Pro και M2 Max . Δεν πρέπει να αναμένεται γενικός επανασχεδιασμός των μηχανών, αλλαγές θα γίνουν κάτω από το καπό με καλύτερες επιδόσεις. Η πιο πρόσφατη σχεδίαση MacBook Pro είναι διαθέσιμη από πέρυσι και διαθέτει πλαίσιο με πιο επίπεδη άκρη, εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης, επιστροφή θυρών MagSafe και HDMI και πολλά άλλα.

Στη συνέχεια, το Digitimes αναφέρει ότι οι αποστολές MacBook παρέμειναν σχετικά σταθερές σε σύγκριση με φορητούς υπολογιστές με Windows με επεξεργαστές Intel. Η κυκλοφορία του νέου MacBook Air με το M2 τον Ιούλιο, σε συνδυασμό με το επερχόμενο λανσάρισμα των νέων MacBook Pro, θα μπορούσε να οδηγήσει στην κορύφωση του μεριδίου αγοράς της Apple στην αγορά φορητών υπολογιστών, προσθέτει ο ιστότοπος.