Κατεβάστε τα Wallpapers του iPhone 14 σε 4K για οποιαδήποτε συσκευή

0

Φέτος, η Apple παρουσίασε τέσσερα νέα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένων των
iPhone 14 , iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max . Και, όπως κάθε χρόνο, τα νέα iPhone 14 και iPhone 14 Pro έρχονται με μια σειρά από εκπληκτικές ταπετσαρίες. Θα χαρείτε να μάθετε ότι οι νέες ταπετσαρίες iPhone 14 και iPhone 14 Pro είναι πλέον διαθέσιμες σε πλήρη ανάλυση. Ευτυχώς, μπορείτε να κατεβάσετε  τις εικόνες υψηλής ποιότητας στο τηλέφωνό σας και να το διακοσμήσετε με τις νέες ταπετσαρίες iPhone 14.
Η Apple έχει γεμίσει το iPhone 14 με μια μοναδική συλλογή από πολύχρωμες ταπετσαρίες. Και τα δύο μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro έχουν διαφορετικές επιλογές χρωμάτων. Όσον αφορά τους αριθμούς, η σειρά iPhone 14 έρχεται με εννέα νέες ταπετσαρίες, συμπεριλαμβανομένων πέντε ταπετσαριών iPhone 14 Plus και τεσσάρων ταπετσαριών iPhone 14 Pro. Επιπλέον, η συλλογή έχει επίσης φωτεινές και σκοτεινές ταπετσαρίες. Αυτό είναι επίσης εξοπλισμένο με ταπετσαρίες  του iOS 16.

Ειδικά το iPhone 14 διαθέτει έγχρωμες ταπετσαρίες για κόκκινο, μπλε, λευκό, μωβ και μαύρο. σε βαθύ μωβ, ασημί, χρυσό και διαστημικό μαύρο χρώμα επιλογής ταπετσαρίες

Σημείωση: Οι παρακάτω εικόνες είναι μόνο για προεπισκόπηση των ταπετσαριών. Επομένως, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο λήψης που είναι διαθέσιμος μετά από κάθε ενότητα ταπετσαρίας.

Κατεβάστε τις ταπετσαρίες από το iPhone 14

Ευτυχώς, τα iPhone wallpapers του διαθέσιμα σε εμάς σε πλήρη ανάλυση, με 1170×2532 pixel. Πριν μεταβείτε στην συνδέσμων λήψης , ας δούμε τις ταπετσαρίες.

Ταπετσαρίες iPhone 14

Κατεβάστε ταπετσαρίες iPhone 14 Pro Max

Όλες οι ταπετσαρίες του iPhone 14 Pro είναι πλέον διαθέσιμες σε εμάς σε πλήρη ανάλυση, με 1290×2796 pixel. Πριν μεταβείτε στην συνδέσμων λήψης , ας δούμε τις ταπετσαρίες.

Ταπετσαρίες iPhone 14 Pro Max


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !