Η Samsung συνεχίζει την καμπάνια κατά του iPhone 14

Ήταν στο Twitter που η Samsung αποφάσισε να κοροϊδέψει το iPhone 14 και να τρολάρει την Apple, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν καινοτομίες με το νέο smartphone. «Μια σύντομη περίληψη των αντιδράσεών μας στις νέες «καινοτόμες» συσκευές που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη», έγραψε πρώτα η Samsung

Σε ένα tweet, η Samsung λέει "What the Flip, Apple", κάνοντας ένα λογοπαίγνιο μεταξύ What the fuck και του γεγονότος ότι το αναδιπλούμενο smartphone της ονομάζεται Galaxy Z Flip. Η Samsung λέει ότι προσφέρει ένα τέτοιο μοντέλο εδώ και δύο χρόνια και 5 μήνες.

Σε ένα δεύτερο tweet, η εταιρεία υπαινίσσεται το άλλο αναδιπλούμενο smartphone της, δηλαδή το Galaxy Z Fold, ρωτώντας την Apple τι περιμένει. Και εδώ, ο όμιλος τονίζει το γεγονός ότι έχει παρουσία στην αγορά αυτή εδώ και δύο χρόνια και 5 μήνες. Για μια φορά, οι φήμες δείχνουν ότι η Apple εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο smartphone, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Τέλος, το τρίτο και τελευταίο tweet αφορά το φωτογραφικό κομμάτι. «48 megapixel; Είσαι σχεδόν εκεί, Apple! Είχαμε 108 megapixel για 2 χρόνια, 6 μήνες και 4 ημέρες», αναφέρει η ανάρτηση.

Φαίνεται ότι η Samsung θα συνεχίσει να επιτίθεται στα νέα smartphone της Apple με περισσότερα μηνύματα/διαφημίσεις.