Το TrollStore επιτρέπει στους χρήστες του iOS 14-15 να εγκαταστήσουν και να υπογράψουν μόνιμα αρχεία IPA ( εφαρμογές )

0


Εκμεταλλευόμενος το σφάλμα CoreTrust στα λειτουργικά συστήματα Apple iPhone και iPad για κινητά, ο προγραμματιστής iOS
opa334 κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βοηθητικό πρόγραμμα με το όνομα TrollStore για να φορτώσει και να υπογράψει μόνιμα οποιοδήποτε αρχείο .ipa θέλει ο χρήστης. Έτσι, με το βοηθητικό πρόγραμμα TrollStore, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να υπογράψετε μόνιμα εφαρμογές IPA σε απόθεμα iOS.

Τι είναι το TrollStore;

Το βοηθητικό πρόγραμμα TrollStore για iOS επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν μόνιμα οποιοδήποτε αρχείο IPA χωρίς να χρειάζεται ποτέ να επισκεφθούν ξανά το App Store. Με άλλα λόγια, το TrollStore είναι μια εφαρμογή iOS που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση και υπογραφή αρχείων IPA χωρίς τις ανακλήσεις σε iOS 14 και iOS 15 . Δεν θα ανησυχείτε για τη διατήρηση αυτών των εφαρμογών όπως θα κάνατε αν τις τοποθετούσατε παράπλευρα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή όπως το AltStore, το Sideloady ή παρόμοια. Αυτό οφείλεται σε ένα σφάλμα στο iOS που επιτρέπει στο σύστημα να εμπιστεύεται αυτόματα το IPA αντί να σας ζητά να το υπογράφετε ξανά με τον λογαριασμό προγραμματιστή σας κάθε εβδομάδα. Ειδικά, για να λειτουργήσει αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα, δεν απαιτείται jailbreaking της συσκευής σας. 

 Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, το iOS 15.4 θα υποστηρίζεται με μελλοντικές ενημερώσεις και επί του παρόντος, το έργο υποστηρίζει τις εκδόσεις iOS 14.0-15.1.1 καθώς χρησιμοποιεί multicast_bytecopy. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζει συσκευές A9 επειδή δεν εκτελούνται καλά με την εκμετάλλευση multicast_bytecopy.

Όταν η μέθοδος εγκατάστασης Fugu15 είναι διαθέσιμη , το TrollStore θα πρέπει να μπορεί να την εφαρμόσει και να τη χρησιμοποιήσει για την υποστήριξη του iOS 15 έως το iOS 15.4.1. Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες , ο προγραμματιστής opa334 οδηγεί στην επίσημη σελίδα του TrollStore στο GitHub μέσω της ανάρτησης /r/jailbreak

Για το iOS 14, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πακέτων διαχειριστή Cydia , Sileo ή Zebra για να το εγκαταστήσετε. Ωστόσο, οι χρήστες του iOS 15 θα χρειαστούν μια λύση sideloading όπως το AltStore, το Sideloady ή κάτι παρόμοιο για να εγκαταστήσουν την έκδοση iOS 15.

Πώς να εγκαταστήσετε το TrollStore στο iOS 15

βήμα προς βήμα οδηγός διδάσκει πώς να εγκαταστήσετε το TrollStore για συσκευές iOS 15.0-15.1.1 χωρίς jailbroken.

Σημείωση: Οι συσκευές που διαθέτουν A9 δεν υποστηρίζονται.

  1. Κατεβάστε το IPA του TrollStore Installer από την επίσημη σελίδα του GitHub: https://github.com/opa334/TrollStore/releases .
  2. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το στη συσκευή σας με τη μέθοδο που προτιμάτε, όπως AltStore / Sideloady / iOS App Signer/ Whatever).
  3. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί .
  4. Περίμενε.
  5. Εάν το τηλέφωνό σας κάνει επανεκκίνηση εδώ, επιστρέψτε στο 3.
  6. Θα πρέπει να εμφανιστεί μια ειδοποίηση όταν το TrollStore εγκατασταθεί με επιτυχία, κάντε κλικ στο κλείσιμο και η εφαρμογή πρέπει να βγει.
  7. Εάν το TrollStore βρίσκεται στην αρχική οθόνη, ξεκινήστε το. Εάν όχι, κάντε επανεκκίνηση και θα εμφανιστεί μετά και μετά ξεκινήστε.
  8. Μεταβείτε στην καρτέλα ρυθμίσεων και πατήστε "Εγκατάσταση ldid", ώστε το TrollStore να μπορεί να εγκαταστήσει ανυπόγραφες εφαρμογές.
  9. (Προαιρετικό) Πατήστε «Εγκατάσταση βοηθητικού προγράμματος επίμονης λειτουργίας» και επιλέξτε μια εφαρμογή συστήματος που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε (π.χ. Συμβουλές) στη λίστα που εμφανίζεται.

    Πώς να εγκαταστήσετε το TrollStore στο iOS 14

    Για να εγκαταστήσετε το itapp στο iOS 14, πρέπει να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας. βήμα προς βήμα οδηγός διδάσκει πώς να εγκαταστήσετε το TrollStore για συσκευές iOS 14.0-14.8.1 με jailbroken.

    Σημείωση: Χρειάζεται Jailbreak

  10. Κατεβάστε το deb TrollHelper από τη https://github.com/opa334/TrollStore/releases (το TrollHelper πιθανότατα θα δημοσιευτεί σύντομα στο αποθετήριο Havoc).
  11. Εγκαταστήστε το αρχείο deb μέσω Filza , Sileo ή Zebra.
  12. Εάν το εικονίδιο TrollHelper έχει εμφανιστεί στην αρχική σας οθόνη, ξεκινήστε το. Εάν όχι, εκτελέστε το uicache και μετά θα πρέπει να εμφανιστεί. Στη συνέχεια, εκκινήστε το.
  13. "Εγκατάσταση TrollStore" κουμπί .
  14. Μετά από ένα δευτερόλεπτο περίπου, η συσκευή σας θα αναβοσβήσει και η εφαρμογή θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική οθόνη σας, ξεκινήστε την.
  15. Μεταβείτε στην καρτέλα ρυθμίσεων και πατήστε "Εγκατάσταση ldid", ώστε το TrollStore να μπορεί να εγκαταστήσει ανυπόγραφες εφαρμογές.
  16. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το persistence helper σε μια εφαρμογή συστήματος στο iOS 14. Το TrollHelper είναι ο βοηθός επιμονής σας. θα παραμείνει μέσω επαναφόρτωσης της κρυφής μνήμης εικονιδίων και θα λειτουργεί ακόμα και όταν δεν έχει γίνει jailbrock.

Πώς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μέσω του TrollStore

Ο προγραμματιστής του TrollStore έδωσε προτεραιότητα στην απλότητα. Έτσι, η υπογραφή και η μόνιμη φόρτωση ενός αρχείου IPA απαιτεί ελάχιστη εργασία από τον τελικό χρήστη. Έτσι, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μέσω του TrollStore σε δύο βασικά βήματα.

  1. Κάντε λήψη του προτιμώμενου αρχείου IPA.
  2. Ανοίξτε το παραπάνω αρχείο IPA με το TrollStore στο iPhone ή το iPad σας.

Σημείωση: Το αρχείο IPA πρέπει να είναι τοπικά διαθέσιμο στο iPhone ή το iPad σας. Ωστόσο, τα αρχεία στο iCloud Drive δεν θα λειτουργήσουν.

Κατεβάστε το TrollStore για iOS

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο IPA και το αρχείο DEB εδώ.

Οι τακτικές ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον και ο προγραμματιστής λέει ότι η χρήση του ενσωματωμένου συστήματος ενημέρωσης OTA του TrollStore θα διευκολύνει την εγκατάστασή τους. Το εργαλείο θα πρέπει επίσης να υποστηρίζει και να λειτουργεί με τα περισσότερα αρχεία IPA.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !