Από τις 24 Οκτωβρίου, οι χρήστες iPhone θα έχουν πρόσβαση στο πλήρες πακέτο Apple Fitness+, το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερες από 3.000 προπονήσεις και διαλογισμούς σε στυλ στούντιο. Οι χρήστες θα βλέπουν επίσης την καθοδήγηση του προπονητή στην οθόνη και τον χρονισμό των διαστημάτων, ενώ οι εκτιμώμενες θερμίδες που καίγονται θα χρησιμοποιηθούν για την πρόοδο με το δαχτυλίδι δραστηριότητας.

Με το iOS 16.1, το Fitness+ θα ενσωματωθεί πλήρως στην εφαρμογή Fitness και θα βρίσκεται στη μεσαία καρτέλα, όπου οι χρήστες μπορούν ήδη να παραμείνουν παρακινημένοι να κλείσουν τον κύκλο δραστηριότητάς τους με καθοδήγηση, ανταμοιβές, κοινή χρήση δραστηριότητας και πολλά άλλα ξανά. Οι χρήστες χρειάζονται μόνο ένα iPhone για να εγγραφούν και στη συνέχεια μπορούν να δοκιμάσουν το Fitness+ σε iPhone, iPad και Apple TV. Οι συνδρομητές Fitness+ χωρίς Apple TV μπορούν να χρησιμοποιούν το AirPlay για να μεταδίδουν προπονήσεις ή διαλογισμούς σε συμβατές συσκευές τρίτων και όλες οι συσκευές Roku με δυνατότητα AirPlay θα βλέπουν μετρήσεις στην οθόνη για κίνητρο. Επιπλέον τον επόμενο μήνα.

Το Apple Fitness+ είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδάς, Κολομβία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μαλαισία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδος (έως 3 μήνες), στη συνέχεια η υπηρεσία κοστίζει 9,99 €/μήνα ή 79,99 €/έτος.