Η Apple κυκλοφορεί σήμερα το Beta 1 (build 20C5032e) του iOS 16.2 στο iPhone και το iPadOS 16.2 στο iPad. Έρχεται
24 ώρες μετά την τελική κυκλοφορία του iOS 16.1 και του iPadOS 16.1 . Αφορά προς το παρόν τους προγραμματιστές, οι δημόσιοι δοκιμαστές θα το έχουν αργότερα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με την πρώτη beta του iOS 16.2. Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε για να ανακαλύψετε τι προσφέρει. Σημειώστε ότι η Apple έχει ήδη πει ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα δουν το φως της δημοσιότητας με μελλοντικές ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων για το Game Center, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του SharePlay, καθώς και του Freeform, μιας μελλοντικής συλλογικής εφαρμογής εργασίας.

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη λήψη της beta 1 του iOS 16.2. Η εγκατάσταση θα προταθεί με διασκορπισμό.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την πρώτη beta (build 22C5033e) του macOS Ventura 13.1. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά τη σταθερή κυκλοφορία του macOS 13.0 . Και πάλι, η Apple δεν προσδιορίζει ποιες αλλαγές θα βρει με την έκδοση της ημέρας.

Εάν το Mac σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις συστήματος και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη του macOS 13.1 beta.

Και για το Apple Watch, έχουμε το δικαίωμα στην πρώτη beta (build 20S5331e) του watchOS 9.2, και πάλι για προγραμματιστές.