Η Google ανακοίνωσε το Pixel Watch, το έξυπνο ρολόι της που συναγωνίζεται το Apple Watch

0

Η Google παρουσίασε σήμερα το Pixel Watch, το έξυπνο ρολόι της που θα μπορούσε να είναι το αντίστοιχο του Apple Watch για χρήστες με smartphone Android. Η ομάδα
είχε ήδη μοιραστεί μια πρώτη προεπισκόπηση τον περασμένο Μάιο αλλά σήμερα έχουμε την πλήρη παρουσίαση.

Παρουσιάζουμε το Pixel Watch

Το Pixel Watch διαθέτει μια θήκη 41 mm και στρογγυλή οθόνη. Αυτή η οθόνη δεν πηγαίνει από άκρη σε άκρη και προσφέρει τη δυνατότητα Always-On Display. Στη θέση 3 η ώρα θα βρείτε μια κορώνα που περιστρέφεται και μπορεί να πατηθεί, ενώ ένα πλευρικό κουμπί κάθεται ακριβώς από πάνω. Η θήκη Pixel Watch είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέσιμη σε γυαλισμένο ασημί και χρυσό, καθώς και σε μαύρο ματ.

Το συνδεδεμένο ρολόι, το οποίο τρέχει το Wear OS 3.5, διαθέτει ένα τσιπ Exynos 9110 που σχετίζεται με έναν συμεπεξεργαστή Cortex M33 και 2 GB μνήμης RAM με 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Η τυπική συνδεσιμότητα περιλαμβάνει Bluetooth 5.0, Wi-Fi, NFC για πληρωμές και GPS, ενώ ένα άλλο μοντέλο προσθέτει υποστήριξη 4G.

Σύμφωνα με την Google, το Pixel Watch μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες χρήσης χάρη στην μπαταρία 294 mAh. Μια μαγνητική θήκη φόρτισης συνδέεται στο κάτω μέρος της συσκευής με μια υποδοχή USB-C στο άλλο άκρο. Οι χρόνοι φόρτισης με έναν προσαρμογέα 18 W είναι 30 λεπτά έως 50%, 55 λεπτά έως 80% και 80 λεπτά έως 100%.

Αρκετοί αισθητήρες και λουράκια

Επίσης, στο κάτω μέρος υπάρχουν αισθητήρες που ανιχνεύουν συνεχή καρδιακό ρυθμό σε διαστήματα ενός δευτερολέπτου, παρακολουθούν τον ύπνο, μετρούν το οξυγόνο του αίματος (SpO2) και αναφέρουν ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφημα). Οι αισθητήρες είναι τοποθετημένοι οριζόντια στο κέντρο και δύο ημικύκλοι συμπληρώνουν το σετ. Η Google ισχυρίζεται ότι είναι "η πιο ακριβής παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού από το Fitbit ποτέ".

Για τα λουράκια δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών στυλ και υλικού για τους χρήστες. Τα πάντα, από δερμάτινα μέχρι υφαντά λουριά φαίνεται να είναι διαθέσιμα, αλλά όπως αναμενόταν οι αγοραστές θα περιοριστούν στη χρήση ιμάντων που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το Pixel Watch.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Pixel Watch είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία απο σήμερα με τιμή 379€ για το μοντέλο Wi-Fi και 429€ για το μοντέλο Wi-Fi + 4G. Το μάρκετινγκ θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Οκτωβρίου. Σημειώστε ότι η Google χαρίζει ένα Pixel Watch σε όποιον προπαραγγείλει ένα Pixel 7 Pro .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !