Όριο προσαρμογής

Ένας χρήστης στο Reddit μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης του iOS 16 λέγοντάς του ότι υπάρχει όριο 200 προσαρμοσμένων οθονών κλειδώματος. που ανέφερε «Έχει συμπληρωθεί το όριο ταπετσαρίας. Για να δημιουργήσετε μια νέα ταπετσαρία, πρέπει πρώτα να διαγράψετε μια», αναφέρει η ειδοποίηση. Για να το κάνετε αυτό, απλώς κρατήστε το δάχτυλό σας στην οθόνη κλειδώματος, επιλέξτε αυτό που θέλετε να διαγράψετε, σύρετε προς τα επάνω την οθόνη και αγγίξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

Το όριο των 200 είναι αρκετά γενναιόδωρο, υποπτευόμαστε ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα το φτάσουν ποτέ και θα ικανοποιηθούν με μερικές προσαρμοσμένες οθόνες κλειδώματος. Επίσης, η πλοήγηση στα 200 πρότυπα δεν φαίνεται πολύ διαισθητική με την τρέχουσα εφαρμογή σε επίπεδο iOS 16. Πράγματι, πρέπει να μεταπηδήσετε από τη μια επιλογή στην άλλη και δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος να πάτε από την πρώτη στην τελευταία, για παράδειγμα.

Το iOS 16.1, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε έκδοση beta , φέρνει μερικές αλλαγές για την προσαρμογή. Η Apple έχει ενημερώσει την ενότητα των ταπετσαριών της εφαρμογής Ρυθμίσεις για να επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ ταπετσαριών από αυτήν τη διεπαφή. Ο σχεδιασμός έχει επίσης αλλάξει, κάνοντας πιο εμφανείς τις επιλογές για την προσθήκη νέων ταπετσαριών. Από την άλλη πλευρά, όταν πατάτε το κουμπί "Προσαρμογή" στην οθόνη κλειδώματος, μπορείτε να επιλέξετε να εξατομικεύσετε την οθόνη κλειδώματος ή την αρχική οθόνη και όχι πλέον μόνο την οθόνη κλειδώματος. Αυτό διευκολύνει την προσαρμογή της εμφάνισης του iPhone από ένα μέρος, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από πολλά βήματα.