Τα σχόλια για το iPhone SE 4 εμφανίστηκαν και επιβεβαιώνουν τις φήμες ότι το smartphone θα μοιάζει
σαν δύο σταγόνες νερό στο iPhone XR .

Τα σχόλια αυτά του iPhone SE 4 προέρχονται από τον πληροφοριοδότη Jon Prosser. Πήρε κάποιες καλές πληροφορίες κατά καιρούς, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι μερικές φορές έκανε και λάθος. Ως εκ τούτου, οι σημερινές πληροφορίες πρέπει να ληφθούν με λίγο επιφύλαξη.

Ως εκ τούτου, η Apple θα αποφασίσει να αναλάβει τη σχεδίαση του iPhone XR που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018. Δεν αποτελεί έκπληξη από μόνο του γνωρίζοντας ότι το τρέχον iPhone SE έχει τη σχεδίαση του iPhone 8. Ως εκ τούτου, είμαστε στη σειρά.

Αυτή η αλλαγή θα ήταν σε κάθε περίπτωση αξιοσημείωτη για τη γκάμα SE αφού θα σήμαινε την αφαίρεση του κουμπιού Home, την παρουσία της εγκοπής, την αναγνώριση προσώπου Face ID και μια μεγαλύτερη οθόνη 6,1 ιντσών. Από την άλλη, πρέπει να περιμένουμε να έχουμε οθόνη LCD και όχι OLED, όπως συνέβη με το iPhone XR. Η Apple διατηρεί την οθόνη OLED για τα premium smartphone της.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone SE 4. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι επίσης αβέβαιη. Οι φήμες είχαν αναφέρει το 2024 , αλλά η ύπαρξη των αποδόσεων υποδηλώνει ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν διαγράμματα μεταξύ των προμηθευτών της Apple. Είναι λοιπόν πιθανό η κυκλοφορία να είναι μάλλον για το 2023, αλλά φυσικά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.