Εκτός από την υποστήριξη για iPad 10 και iPad Pro με το τσιπ M2, το iTunes 12.12.6 κλείνει τα τρωτά σημεία ασφαλείας. Αλλά η Apple δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Οι δοκιμές και για τα δύο tablet κυκλοφόρησαν σήμερα. Όσοι για το iPad Pro M2 συμφωνούν ότι είναι ένα καλό tablet συνολικά με καλή απόδοση, αλλά εξακολουθεί να είναι μια αρκετά ελαφριά αναβάθμιση από το προηγούμενο μοντέλο με το τσιπ M1 . Όσον αφορά το iPad 10 , οι δοκιμές σημειώνουν ότι οι σχεδιαστικές αλλαγές είναι ευπρόσδεκτες, όπως και η παρουσία θύρας USB-C και η απόδοση με το τσιπ A14. Από την άλλη, το tablet θεωρείται πολύ ακριβό, είτε σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά είτε με ένα iPad Air.

Το iTunes είναι διαθέσιμο για λήψη από το Microsoft Store ή από τον ιστότοπο της Apple . Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το λογισμικό, μπορείτε να ανοίξετε το Apple Software Update το οποίο θα αναζητήσει μια ενημέρωση και στη συνέχεια θα προσφερθεί να κάνετε λήψη του iTunes 12.12.6.

Νωρίτερα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.1 στο iPhone . Υπάρχει επίσης το iPadOS 16 στο iPad , το watchOS 9.1 στο Apple Watch . Από την πλευρά της Apple TV, δικαιούμαστε την τελική έκδοση του tvOS 16.1 .