LowerInstall:Εγκαταστήστε μη υποστηριζόμενες εφαρμογές στη συσκευή σας

0


Πολλές φορές συναντάμε αρκετές εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν πλέον την έκδοση υλικολογισμικού μας. Αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα για τους μέσους χρήστες, οι jailbreakers πρέπει να αρκεστούν σε οποιοδήποτε υλικολογισμικό διαθέτουν καθώς δεν μπορούν να ενημερώσουν τη συσκευή τους.

Εδώ έρχεται να μας λύσει το tweak στο LowerInstall.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το LowerInstall Cydia tweak σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε μη υποστηριζόμενες εφαρμογές στην τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού σας. Αυτό το εργαλείο  αναπτύχθηκε από τον διακεκριμένο προγραμματιστή Julioverne.

Αυτό ξεγελάει το App Store ώστε να πιστεύει ότι χρησιμοποιείτε αυτό το υλικολογισμικό δηλώνετε που αντί για το πραγματικό παλαιότερο υλικολογισμικό σας.

Θυμηθείτε, ακόμη και αν κάνετε λήψη μιας εφαρμογής, μπορεί να λειτουργήσει ή να μην λειτουργήσει λόγω άλλων περιορισμών. Ορισμένες εφαρμογές έχουν μια ανεπίσημη ελάχιστη έκδοση έως ότου λειτουργούν οι λειτουργίες τους.

Επομένως, αυτό το tweak θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά δεν μπορεί να ελέγξει αν θα τρέχει πραγματικά στο iPhone, το iPad ή το iPod σας. Προς το παρόν, είναι αποδεδειγμένο ότι λειτουργεί με την εφαρμογή GarageBand και Clips από την Apple στο iOS 10.2, τα οποία απαιτούν νεότερες εκδόσεις.

Μόλις το εγκαταστήσετε, η επανεκκίνηση του Springboard από το Cydia δεν θα το ενεργοποιήσει και θα  πρέπει να επανεκκινήσετε χειροκίνητα τη συσκευή σας για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργικότητά του.

Μπορείτε να πλαστογραφήσετε την έκδοση υλικολογισμικού σας από την ενότητα Ρυθμίσεις.

Κατεβάστε το tweak LowerInstall

Αυτό το tweak είναι απαραίτητο για κάθε jailbreaker γιατί αργά ή γρήγορα θα συναντήσετε μια μη υποστηριζόμενη εφαρμογή για αυτό και συνιστάται.

Το LowerInstall είναι διαθέσιμο για λήψη στο αποθετήριο του Cydia του Julioverne (http://julioverne.github.io/) δωρεάν. Είναι συμβατό με iOS 9 και 14.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !