Η Apple κυκλοφορεί μια νέα έκδοση beta του υλικολογισμικού για τα AirPods, AirPods Pro και AirPods Max. Ο αριθμός έκδοσης είναι ο 5B5040c, όπου η προηγούμενη έκδοση ήταν ο 
5A304a .

Η προηγούμενη ενημέρωση υλικολογισμικού AirPods, η οποία έγινε διαθέσιμη με την τελική έκδοση του iOS 16, πρόσθεσε προσαρμοσμένο το χωρικό ήχο και βελτιωμένη αυτόματη εναλλαγή. Πρόσθεσε επίσης υποστήριξη για τον κωδικοποιητή ήχου LC3 υψηλότερης ποιότητας.

Τι γίνεται με τη σημερινή έκδοση; Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες. Η Apple δεν δημοσιεύει λεπτομέρειες, επομένως εναπόκειται στους χρήστες να ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές. Είναι πιθανό να μην υπάρχει καμία ιδιαίτερη καινοτομία με αυτή τη νέα έκδοση, μόνο διορθώσεις και άλλες βελτιώσεις. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα εν λόγω patches.

Το υλικολογισμικό beta προορίζεται για προγραμματιστές και μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο της Apple . Οι προγραμματιστές πρέπει να έχουν iPhone με iOS 16 ή iPad με iPadOS 16. Χρειάζονται επίσης Mac με macOS Ventura, το Xcode 14 beta και φυσικά συμβατά AirPods. Πρέπει να συνδέσετε το iPhone στο Mac με ένα καλώδιο Lightning και να εκκινήσετε το Xcode 14. Το μενού προγραμματιστή θα εμφανιστεί στο iPhone και θα είναι δυνατό να αποδεχτείτε τη λήψη των beta. Σύμφωνα με την Apple, μπορεί να χρειαστούν 24 ώρες για να εγκαταστήσουν τα AirPods τη νέα έκδοση.