IOS 16: Πώς να εμφανίζουμε μια διαφορετική Ταπετσαρία κάθε φορά που ενεργοποιούμε το iPhone

0


Το iOS 16 φέρνει μαζί του μια εντελώς νέα οθόνη ξεκλειδώματος. Ανάμεσα στις διάφορες δυνατότητες που μας προσφέρει η Apple είναι και αυτή της δυνατότητας χρήσης μιας τυχαίας ταπετσαρίας, η οποία αλλάζει αυτόματα κάθε ώρα, κάθε μέρα, με το άγγιγμα ή σε κάθε ενεργοποίηση!

Ανάμεσα στις πολλές νέες δυνατότητες του iOS 16 , έχουμε ήδη περιγράψει τη νέα οθόνη ξεκλειδώματος με μεγάλη λεπτομέρεια . Αλλά σήμερα σας δείχνουμε πώς να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία που έχει πάρει πίσω θέση, αλλά είναι πολύ ωραία και διασκεδαστική. 

Με το iOS 16, μπορούμε να κάνουμε το iPhone μας να αλλάζει το Wallpaper αυτόματα και μπορούμε επίσης να επιλέξουμε αν θα το αλλάζουμε κάθε ώρα, κάθε φορά που ενεργοποιούμε την οθόνη, κάθε μέρα ή με ένα άγγιγμα!

Μέχρι τώρα, για να αποκτήσετε κάτι παρόμοιο, έπρεπε να καταφύγετε στην εφαρμογή Γρήγορες εντολές, χρησιμοποιώντας μια συντόμευση όπως το Wallpapers Central Random, αλλά τώρα είναι όλα εγγενή και πολύ πιο εύκολο να τα φτιάξετε.

Οδηγός: Πώς να αλλάξουμε αυτόματα την Ταπετσαρία στο iPhone μας

1. Πρώτα πρέπει να κατεβάσουμε μια καλή ποσότητα ταπετσαριών. Για να το κάνετε αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Wallpapers Central όπου μπορείτε να βρείτε πολλά από αυτά και είναι δωρεάν και όλα εξαιρετικής ποιότητας.

Εικόνα των ταπετσαριών Κεντρική
Ταπετσαρίες Κεντρική

Οι ταπετσαρίες που λαμβάνουμε από την εφαρμογή μας καταλήγουν σε ένα άλμπουμ που ονομάζεται "Wallpapers Central". Αυτό το άλμπουμ βρίσκεται στην εφαρμογή Φωτογραφίες και είναι πολύ χρήσιμο για την απλοποίηση αυτού του οδηγού.

2. Αφού έχετε εφοδιαστεί με Wallpapers, μεταβείτε στην οθόνη κλειδώματος και κρατήστε πατημένο το κέντρο της οθόνης για μεγάλο χρονικό διάστημα για να ενεργοποιήσετε τη νέα οθόνη. Μεταβείτε στην τελευταία σελίδα των διαφόρων οθονών ξεκλειδώματος για να δημιουργήσετε μια νέα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί « + » και, στη συνέχεια, επιλέξτε « Τυχαίες φωτογραφίες» από το επάνω μενού. 

3. Θα ανοίξει μια νέα σελίδα με διάφορα τικ στα «Άνθρωποι», «Ζώα», «Φύση» και «Πόλη». Αυτό συμβαίνει επειδή το iOS 16 μπορεί να αναγνωρίσει αυτές τις 4 κατηγορίες πραγμάτων μέσα στις φωτογραφίες, οπότε αν θέλετε να έχετε ένα τυχαίο φόντο με μόνο Τοπία, επιλέξτε μόνο "Φύση" και συνεχίστε. Εάν, από την άλλη πλευρά, θέλετε να επιλέξετε τις ταπετσαρίες που θα περιστρέφονται στην οθόνη ξεκλειδώματος, κάντε κλικ στο κάτω μέρος στο " Επιλογή φωτογραφιών με μη αυτόματο τρόπο "

4. Θα ανοίξει μια άλλη οθόνη, μέσα στην καρτέλα «Φωτογραφία». Μεταβείτε στην προβολή " Άλμπουμ " κάνοντας κλικ στο κουμπί στο επάνω μέρος, στο κέντρο της οθόνης και εντοπίστε το άλμπουμ " Ταπετσαρίες Κεντρική " όπου υπάρχουν όλες οι εικόνες που σας αρέσουν και τις οποίες έχετε κατεβάσει προηγουμένως από την εφαρμογή. 

5. Απλώς πρέπει να επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες σε αυτό το Άλμπουμ, ή μόνο μερικές, κατά την απόλυτη κρίση σας. Όταν είστε ικανοποιημένοι, κάντε κλικ στο Προσθήκη .

6. Θα εμφανιστεί μια οθόνη στην οποία θα έχετε προεπισκόπηση φόντου και κάνοντας κλικ στο κουμπί με τις 3 τελείες κάτω δεξιά, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία των τυχαίων φόντων. 

Στην πραγματικότητα, στην ενότητα "Τυχαία συχνότητα φωτογραφιών", μπορείτε να επιλέξετε εάν θα αλλάζετε το φόντο κάθε μέρα, κάθε ώρα, κατά την ενεργοποίηση ή πατώντας.

Τελειώσαμε. Κάντε κλικ στο κουμπί Finish επάνω δεξιά για αποθήκευση και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην οθόνη κλειδώματος για να απολαύσετε το αποτέλεσμα. Προσωπικά ρυθμίζω την αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας κάθε φορά που ενεργοποιώ το iPhone, δηλαδή κάθε φορά που το ανάβω στο Lockscreen και το εφέ είναι πραγματικά όμορφο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !