Αύξηση τιμής για το Apple Music και το Apple TV+

Δείτε τι είπε ο Tim Cook μετά τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου μετά από ερώτηση για το θέμα:

Αν κοιτάξετε την αύξηση τιμής στην οποία αναφέρατε, ανακοινώσαμε αύξηση τιμής στο Apple Music και στο Apple TV+ και, στη συνέχεια, στην αντίστοιχη συνδρομή Apple One, που είναι το πακέτο που περιλαμβάνει τα δύο. Υπάρχουν πραγματικά δύο διαφορετικές καταστάσεις εδώ.

Με το Apple Music, το κόστος των αδειών έχει αυξηθεί. Και έτσι πληρώνουμε περισσότερα για τη μουσική. Η θετική πτυχή αυτής της κατάστασης είναι ότι ο καλλιτέχνης θα λάβει επίσης περισσότερα χρήματα για τα τραγούδια του που εκτιμώνται στο streaming. Υπάρχουν λοιπόν μερικά καλά νέα, υποθέτω.

Στη συνέχεια, στο Apple TV+, αν δείτε τι συνέβη όταν το πρωτοκυκλοφόρησε, είχαμε πολύ λίγες εκπομπές. Ήμασταν στην αρχή. Εστιάζουμε μόνο στο πρωτότυπο περιεχόμενο, οπότε είχαμε τέσσερις ή πέντε σειρές στην αρχή, σε αρκετά χαμηλές τιμές. Τώρα έχουμε πολύ περισσότερο περιεχόμενο και το κυκλοφορούμε κάθε μήνα. Έτσι αυξήσαμε την τιμή για να αντιπροσωπεύσουμε την αξία της υπηρεσίας.

Οι νέες τιμές ισχύουν άμεσα. Θα εφαρμοστούν αυτόματα κατά την επόμενη χρέωσή σας, εάν είστε ήδη πελάτης. Για νέους πελάτες, οι νέες τιμές ισχύουν άμεσα.