Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με την beta 4 του watchOS 9.1 σε σύγκριση με την προηγούμενη. Αποδεικνύεται ότι η Apple δεν προσθέτει πολλές αλλαγές μεταξύ κάθε beta του watchOS, η ομάδα προτιμά να επικεντρωθεί σε διορθώσεις και βελτιώσεις απόδοσης.

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ρολόι μου > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 4 του watchOS 9.1. Η τελική έκδοση θα πρέπει κανονικά να είναι διαθέσιμη αυτόν τον μήνα, αν και δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η Apple κυκλοφόρησε την beta 4 του iOS 16.1 στο iPhone και το tvOS 16.1 στο Apple TV . Υπήρχε επίσης το macOS Ventura beta 10 . Και πάλι, οι τελικές εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων θα είναι διαθέσιμες αυτόν τον μήνα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Apple. Μένει μόνο να γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Πέρυσι, το iOS 15.1 και οι εκδόσεις για άλλες συσκευές κυκλοφόρησαν στα τέλη Οκτωβρίου.