Ο Tim Cook, το σημερινό αφεντικό της Apple, αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον Steve Jobs, όπως κάνει κάθε χρόνο μέσω ενός tweet. Γράφει συγκεκριμένα, «Ο Steve μας έχει δείξει ξανά και ξανά ότι μια υπέροχη ιδέα μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον κόσμο. Τον θυμόμαστε σήμερα και για πάντα . »

Ο Greg Joswiak, αντιπρόεδρος παγκόσμιου μάρκετινγκ της Apple, δημοσίευσε επίσης ένα tweet για να αποτίσει φόρο τιμής. Αυτό είναι ένα απόσπασμα του Steve Jobs: «Οι άνθρωποι που είναι αρκετά τρελοί ώστε να πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο είναι και αυτοί που το κάνουν » .

Η Laurene Powell Jobs (χήρα του Steve Jobs), ο Tim Cook και ο Jony Ive συζήτησαν πρόσφατα να προβάλουν  την κληρονομιά του συνιδρυτή της Apple στο συνέδριο Code. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Laurene Powell Jobs παρουσίασε έναν νέο ιστότοπο που ονομάζεται The Steve Jobs Archive , ο οποίος περιέχει μια συλλογή από αποσπάσματα, βίντεο και ένα email από τον Steve Jobs και υπόσχεται μελλοντικά «προγράμματα, υποτροφίες, συλλογές και συνεργασίες». αξίες και να μεταδώσει την αίσθηση του δυνατού» .