Το WhatsApp θα εισάγει τη δυνατότητα συνδρομής Premium στην επερχόμενη ενημέρωση beta

0


Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η WhatsApp προφανώς ανακάλυψε μια τεχνική για τη δημιουργία εσόδων από την υπηρεσία της. Ο τεχνολογικός γίγαντας κυκλοφορεί την τελευταία ενημέρωση που πρόκειται να προσθέσει προγράμματα συνδρομής, τα οποία θα προσφέρουν στους χρήστες πρόσβαση σε συμπληρωματικές λειτουργίες.

Προτού φρικάρουμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνδρομή «WhatsApp Premium» δεν είναι για τυπικούς χρήστες όπως είναι επί του παρόντος. Η εταιρεία μόλις το κυκλοφορεί για την έκδοση WhatsApp Business.

Παραδόξως, λαμβάνοντας υπόψη, ο τεχνολογικός γίγαντας είχε προηγουμένως επαληθεύσει τις προθέσεις του να αναπτύξει υπηρεσίες επί πληρωμή για επαγγελματικούς λογαριασμούς. Επιπλέον, η μητρική εταιρεία του Facebook Meta κερδίζει πολλά έσοδα από άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Instagram. Η πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων είναι η μόνη υπηρεσία που ο τεχνολογικός γίγαντας παρέχει στους χρήστες δωρεάν και δεν χρεώνει διαφημίσεις ή προγράμματα συνδρομής.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά της WaBetaInfo, η WhatsApp έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη προγραμμάτων συνδρομής Premium για συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Η εταιρεία δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και αυτό αναμένεται να είναι διαφορετικό για διάφορες τοποθεσίες.

Η συνδρομή θα προσφέρει τρεις βελτιωμένες δυνατότητες, όπως προσαρμοσμένους επαγγελματικούς συνδέσμους μαζί με βελτιωμένη υποστήριξη για πολλές συσκευές. Όταν πρόκειται για το πρώτο, είναι αρκετά αυτο-περιγραφικό, γεγονός που δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θα μπορεί να προσθέσει έναν προσαρμόσιμο σύνδεσμο επικοινωνίας για τους πελάτες του και να τους επιτρέψει να επισκεφτούν μια επιχειρηματική σελίδα. Σύμφωνα με τις αναφορές, η πλατφόρμα προσφέρει μια επιλογή τροποποίησης του συνδέσμου μετά από κάθε τρεις μήνες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !