Το υλικολογισμικό AirPods Pro 2 αλλάζει από 5A377 σε 5B58. Όπως είναι φυσικό, όλοι αναρωτιούνται ποιες είναι οι αλλαγές. Θα είναι δύσκολο να απαντήσουμε γνωρίζοντας ότι η Apple θέλει να είναι πολύ ασαφής: «Διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις».

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση του υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση υλικολογισμικού".

Πώς να ενημερώσετε τα AirPods σας; Επισήμως, η Apple προσφέρει μια λύση. Η λήψη και η εγκατάσταση γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο. Αλλά υπάρχει μια τεχνική που χρησιμοποιείται από το Geniuse στο Apple Store για να αναγκάσει τη λήψη, εδώ είναι για τα AirPods (Pro):

  • Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods βρίσκονται εντός της εμβέλειας Bluetooth της συσκευής iOS, iPadOS ή macOS τους
  • Ακούστε μουσική ή άλλο ήχο με τα AirPods για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα
  • Τοποθετήστε ξανά τα AirPods στη θήκη φόρτισης και κλείστε το καπάκι
  • Συνδέστε τη θήκη φόρτισης σε μια πηγή ρεύματος μέσω Lightning
  • Περιμένετε 30 λεπτά και κυρίως μην ανοίξετε τη θήκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή

Για τα υπόλοιπα, το υλικολογισμικό του Powerbeats Pro πηγαίνει από 4A394 σε 5B55, αυτό των Beats Studio Buds από 10M359 σε 10M2155 και αυτό του Beats Fit Pro από 4E64 σε 5B55. Και πάλι, η Apple δεν διευκρινίζει ποιες είναι οι αλλαγές.