Αυτός ο YouTuber είχε στόχο να δημιουργήσει ένα αναδιπλούμενο iPhone διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερα εξαρτήματα από τις αρχικές συσκευές. Μεταξύ των κριτηρίων σχεδιασμού, η συσκευή έπρεπε να είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να λυγίζει διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα αφής.

Το βίντεο δείχνει τη διαδικασία βήμα προς βήμα του μηχανικού να κόψει τη θήκη από μια συσκευή  και να την ξαναφτιάξει ως αναδιπλούμενη. Δοκίμασε διάφορους τύπους μεντεσέδων από τηλέφωνα όπως το Samsung Galaxy Z Flip, αλλά επέλεξε έναν μεντεσέ από το Motorola Razr για τη μικρή του κάμψη στην οθόνη.

Ένας συνδυασμός τεχνικής εφευρετικότητας, δοκιμής και λάθους στην οθόνη του iPhone και εξαρτημάτων που εκτυπώθηκαν 3D έδωσαν ζωή στο αναδιπλούμενο iPhone. Έπρεπε να ληφθούν πολλές αποφάσεις εξοικονόμησης χώρου για να λειτουργήσει η συσκευή. Επίσης, η συσκευή έχει γίνει jailbreak έτσι ώστε το iOS να διαχειρίζεται την αναδιπλούμενη διεπαφή.

Ο χάκερ θέλει να συνεχίσει να βελτιώνει αυτή τη συσκευή που την ονομάζει iPhone V. Ο στόχος είναι να έχουμε ένα πιο καθαρό αποτέλεσμα, που μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που δημιούργησε στην πραγματικότητα η Apple.

Όσον αφορά την Apple, υπάρχουν φήμες ότι οι αναδιπλούμενες συσκευές είναι στα σκαριά, όπως ένα iPhone και ένα iPad . Το πρώτο από τα δύο που θα κυκλοφορήσει θα είναι το πτυσσόμενο iPad, με άφιξη το 2024

 Δείτε πιο κάτω το σχετικό video....