Αυτή η beta 2 του iOS 16.2 πιθανότατα θα προσθέσει αρκετές νέες δυνατότητες, αν και η λίστα δεν είναι γνωστή. Στην πραγματικότητα, η Apple ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι αυτή η νέα έκδοση έρχεται να ενεργοποιήσει το 5G σε iPhone στην Ινδία. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τη λίστα άλλων νέων λειτουργιών, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την ενημέρωση για να μάθετε.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί με το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.2 Beta 2. Η τελική έκδοση για όλους θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί την beta 2 (build 20S5342d) του watchOS 9.2 για το Apple Watch. Υπάρχει επίσης η beta 2 (build 20C5044e) του macOS 13.1 για Mac και η beta 2 (build 20K5342d) του tvOS 16.2 για Apple TV. Και πάλι, αυτό είναι αρχικά για τους προγραμματιστές, η δημόσια beta θα ακολουθήσει σύντομα. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα της τελικής έκδοσης, μπορούμε να φανταστούμε ότι θα είναι τον Δεκέμβριο γνωρίζοντας ότι το iOS 16.2 θα έρθει τον επόμενο μήνα.