Palera1n Jailbreak για iOS 15 – iOS 15.7

0

Το Palera1n είναι το πρώτο δημόσιο iOS 15.0 – 15.7 semi-tethered checkm8 «jailbreak». Αυτή είναι μια πρώιμη κυκλοφορία και δεν συνιστάται η χρήση της στο κύριο iPhone σας. Προς το παρόν, το Palera1n tethered προσφέρει τη δυνατότητα tweak injection, εγκαθιστώντας το Substitute

Το Palera1n Jailbreak είναι ένα νεο εργαλείο για macOS και Linux, το οποίο σας επιτρέπει να εκτελείτε iOS 15.0 – iOS 15.7 checkm8 exploit σε συμβατές συσκευές.Το Palera1n Jailbreak είναι ένα έργο σε εξέλιξη και η διαδικασία εγκατάστασης δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη όσο άλλα jailbreak. Για να εγκαταστήσετε το ημι-δεμένο jailbreak iOS 15, πρέπει πρώτα να κάνετε κάποια προετοιμασία και να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή. Η χρήση αυτού του εργαλείου συνιστάται μόνο για προχωρημένους χρήστες! 

 Το Palera1n Jailbreak κυκλοφόρησε ως έργο ανοιχτού κώδικα με άδεια GPL-3.0 μέσω του GitHub Repository. Η τελευταία έκδοση Palera1n λειτουργεί επίσης σε iOS 15.5 έως iOS 15.7 (και ίσως iOS 16).

Πώς να κάνετε jailbreak το iOS 15

Για να κάνετε jailbreak το iOS 15 χρησιμοποιώντας το Palera1n, ελέγξτε πρώτα αν η συσκευή σας βρίσκεται στη λίστα που υποστηρίζεται. Θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης στις συσκευές A10/A11 πριν προχωρήσετε στο jailbreak.

Βήμα 1. Εγκαταστήστε το libimobiledevice στο Linux ή στο Mac σας μέσω της παρασκευής. Αυτή η βιβλιοθήκη απαιτείται για τη σύνδεση του iPhone σας μέσω USB στον υπολογιστή.

brew install libimobiledevice

ή σε διανομή Linux:

sudo apt install libimobiledevice-utils libusbmuxd-tools

Βήμα 2. Κλωνοποιήστε το αποθετήριο Palera1n από το GitHub. Χρησιμοποιείται για την εκμετάλλευση του υλικολογισμικού iOS και την εκκίνηση της συσκευής με ενημερώσεις κώδικα AMFI. Επόμενο cd σε αυτό το αποθετήριο.

git clone https://github.com/itsnebulalol/palera1n && cd palera1n

ή κλωνοποιήστε το jailbreak του Palera1n tethered checkm8 με το εγκατεστημένο Sileo και το Substitute (υποστηρίξη προσαρμογών) σε iOS 15.0 – 15.3.1. Αυτό είναι ένα έργο σε εξέλιξη και iPhone: X, 8+, 8, 7+, 7, 6s+, 6s, SE; iPods: Touch 7; iPad: 5, 6, 7 και το Air 2.

git clone -b tweaks --recursive https://github.com/palera1n/palera1n && cd palera1n

Βήμα 3. Εκτελέστε το σενάριο Palera1n για να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας iOS 15.

./palera1n.sh

ή εάν χρησιμοποιείτε το Palera1n tethered checkm8 jailbreak με υποστήριξη για τροποποιήσεις.

./palera1n.sh --tweaks <your iOS version here>

ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το semi-tethered jailbreak με υποστήριξη tweak (θα χρησιμοποιήσει 5-10 επιπλέον GB του αποθηκευτικού σας χώρου).

./palera1n.sh --semi-tethered <your iOS version here>

Βήμα 4. Το Palera1n θα αντικαταστήσει την εφαρμογή Tips με το Pogo IPA (μπορεί επίσης να εγκατασταθεί μέσω του TrollStore ).

Βήμα 5. Ανοίξτε την τροποποιημένη εφαρμογή Συμβουλές και πατήστε εγκατάσταση.

Βήμα 6. Αποκτήστε πρόσβαση στο Sileo από την Αρχική οθόνη σας.

Σημείωση: Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Pogo βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας βρίσκεται σε κανονική λειτουργία. Θα πρέπει να κάνετε uicache στην εφαρμογή Pogo κάθε φορά που θα επανεκκινείτε το iPhone σας.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε από τη λειτουργία DFU , εκτελέστε αυτήν την εντολή.

./palera1n.sh --dfu <your iOS version here>

Υποστηριζόμενες συσκευές

Όλα τα συστήματα A9-A11 σε chip (SoC) υποστηρίζονται από jailbreak. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε την πραγματική λίστα των συμβατών του Palera1n Jailbreak iPhone και iPad. Το jailbreak δοκιμάστηκε για να τρέχει και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε iPhone X (GSM), iPhone 8, iPhone 7 και iPhone 6s με iOS 15.

  • A9 – iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPad (2017) 5ης γενιάς.
  • A9X – iPad Pro (12,9 in.) 1ης γενιάς, iPad Pro (9,7 in.).
  • A10 – iPhone 7 και iPhone 7 Plus, iPad (2018, 6η γενιά), iPad (2019, 7η γενιά) (iOS 14 δεν υποστηρίζεται).
  • A10X – iPad Pro 10,5” (2017), iPad Pro 12,9” 2ης γενιάς (2017).A11 – iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.  

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !