Όπως πάντα με την Apple, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με τις καινοτομίες που φέρνει το νέο υλικολογισμικό για τα AirTag. Μπορεί κάλλιστα να πρόκειται για απλές διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις. Η Apple μπορεί επίσης να έχει προσθέσει κάτι νέο. Προς το παρόν, οι πληροφορίες δεν είναι γνωστές επειδή η Apple δεν παρέχει λίστα αλλαγών.

Ένα άλλο «πρόβλημα» είναι ότι η Apple δεν προσφέρει καμία επιλογή για να αναγκάσει τις ενημερώσεις να ελεγχθούν και να εγκατασταθούν. Επομένως, πρέπει να αφήσετε τον ιχνηλάτη αντικειμένων να χειριστεί αυτή τη λειτουργία μόνος του. Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας, μεταβείτε στην καρτέλα Objects, επιλέξτε AirTag από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομά της. Θα δείτε τις πληροφορίες (καθώς και τον σειριακό αριθμό).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτό το υλικολογισμικό 2A24E για AirTags σταδιακά, οπότε δεν θα το έχουν όλοι αμέσως. Κάποιοι το έχουν σήμερα και όλοι οι χρήστες θα το έχουν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.