Η Apple Music
δοκιμάζει την εμφάνιση συγχρονισμένων στίχων στην έκδοση Ιστού της. Είναι προσβάσιμο προς το παρόν με την έκδοση beta και θα φτάσει αργότερα για όλους.

Οι χρήστες με iPhone και iPad απολαμβάνουν συγχρονισμένους στίχους από το 2019. Ήρθαν στο Mac ένα χρόνο αργότερα. Και τώρα ξεκινά η έκδοση web του Apple Music.

Η διεπαφή αντικατοπτρίζει αυτή των στίχων τραγουδιού που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Apple Music σε iPhone, iPad και Mac. Οι λέξεις μετακινούνται μαζί με τη μουσική στη δεξιά πλευρά της οθόνης, αρκεί για να έχει το αντίστοιχο καραόκε. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε κλικ σε μια συγκεκριμένη πρόταση για να ακούσετε αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο με το συννεφάκι ομιλίας στη γραμμή εργαλείων, δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας, για να δείτε τους στίχους σε πραγματικό χρόνο στην έκδοση web του Apple Music. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση beta από τη διεύθυνση beta.music.apple.com .

Η διαδικτυακή έκδοση του Apple Music περιλαμβάνει μια σειρά από τις ίδιες δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή της υπηρεσίας ροής μουσικής σε iPhone, iPad και Mac. Ορισμένοι χρήστες προτιμούν την έκδοση web από την αποκλειστική εφαρμογή, επειδή δεν διαθέτει μεγάλο μέρος της βαρύτητας του iTunes. Επιπλέον, είναι ένας τρόπος να έχετε πρόσβαση σε αυτό παντού, ειδικά στην εργασία όπου δεν είναι πάντα δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών.