Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.0.3 στις 10 Οκτωβρίου . Η ενημέρωση δεν έφερε κάτι νέο, αλλά διόρθωσε πολλά σφάλματα:

  • Οι εισερχόμενες κλήσεις και οι ειδοποιήσεις εφαρμογών ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να μην εμφανιστούν στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.
  • Η ένταση του μικροφώνου μπορεί να είναι χαμηλή κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων με το CarPlay σε μοντέλα iPhone 14.
  • Η εκκίνηση της κάμερας ή η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών μπορεί να είναι αργή στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.
  • Η αλληλογραφία κατέρρευσε κατά την εκκίνηση μετά τη λήψη ενός εσφαλμένου μορφοποιημένου email.

Η τελευταία ενημέρωση είναι το iOS 16.1, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες . Αυτό φυσικά εξακολουθεί να είναι υπογεγραμμένο από την Apple και επομένως είναι δυνατό να το εγκαταστήσετε στο iPhone ή το iPad σας. Υπήρχαν πολλές νέες δυνατότητες με το iOS 16.1, σε σχέση με την κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, τις ζωντανές δραστηριότητες, το Fitness+ στο iPhone χωρίς Apple Watch, τις εφαρμογές Χάρτες, Σπίτια ή Βιβλία.

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 16.2. Αυτήν τη στιγμή είναι σε έκδοση beta για τους προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Η τελική έκδοση θα πρέπει να φτάσει τον Δεκέμβριο .