Σύμφωνα με το The Elec , στελέχη του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung είχαν συνάντηση με προμηθευτές τον περασμένο μήνα και μεταξύ άλλων μίλησαν για αυτό το περίφημο πτυσσόμενο iPad της Apple που θα έφτανε το 2024. Επομένως, η Apple δεν θα πρόσφερε ένα πτυσσόμενο iPhone για αρχή, αλλά ένα tablet. Από μόνο του, θα ήταν το αντίθετο της Samsung και άλλων κατασκευαστών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα πτυσσόμενο iPad για το 2024, η εταιρεία CCS Insight είχε αναφέρει αυτή τη θέση τον περασμένο μήνα . Ας πούμε ότι για το γεγονός τα στελέχη της Samsung μιλούν για αυτό είναι ενδιαφέρον, γνωρίζοντας ότι ο όμιλος είναι και προμηθευτής της Apple για οθόνες OLED iPhone. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ότι η Apple συνεργάζεται μαζί της για αυτό το διάσημο αναδιπλούμενο tablet.

Κατά την ίδια συνάντηση, αξιωματούχοι της Samsung φέρεται να περίμεναν ότι η αγορά των πτυσσόμενων smartphone θα αυξηθεί κατά 80% έως το 2025. Μέχρι σήμερα, η Sam
sung κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στην αγορά με μερίδιο 70%, χάρη στα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip.

Πριν από λίγους μήνες, το στέλεχος της Samsung, TM Ron , αποκάλυψε ότι ο όμιλος πούλησε 10 εκατομμύρια πτυσσόμενα smartphone το 2021. Αυτό ήταν ένα άλμα 300% από το 2020.