Στον ιστότοπό του , το Netflix παραθέτει διαφορετικές συσκευές που υποστηρίζουν τη συνδρομή διαφημίσεων και αυτές που δεν υποστηρίζουν. Δείτε τι αναφέρεται για το Apple TV:

Η προσφορά Essentials with ads δεν υποστηρίζεται από το Apple TV. Για να παρακολουθήσετε το Netflix στο Apple TV σας, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα υψηλότερο πρόγραμμα Netflix: Essential, Standard ή Premium. Διαφορετικά, για να παρακολουθήσετε το Netflix με την τρέχουσα προσφορά σας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άλλη συσκευή.

Άλλα μέσα βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation 3, Chromecast, iPhone και iPod με iOS 14 ή παλαιότερη έκδοση, η εφαρμογή Netflix σε Windows και συσκευές με Android 6 ή παλαιότερη έκδοση. Και πάλι, μόνο η συνδρομή με διαφημίσεις λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές.

Το Netflix δεν προσδιορίζει τον λόγο για τον περιορισμό στο Apple TV (ή σε άλλα μέσα για αυτό το θέμα). Μπορούμε να περιμένουμε μια αλλαγή για το μέλλον; Για την ώρα δεν λέγεται τίποτα για αυτό.

Η προσφορά με διαφημίσεις θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. σε μερικές χώρες.Θα προσφέρει περιεχόμενο σε 720p, πρόσβαση σε μία συσκευή τη φορά, έως και 5 λεπτά διαφήμισης ανά ώρα (πριν και κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων), την αδυναμία λήψης ταινιών και σειρών για να τις παρακολουθήσετε χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο και έναν λιγότερο πλήρη κατάλογο από αυτό των ακριβότερων προσφορών.