Οι συνδρομητές της Apple Music δικαιούνται «δώρα» από καλλέχνες

0

 


Η Apple Music
ανακοινώνει το From Apple Music With Love, μια γιορτή που ξεκινά απο σήμερα και επιτρέπει στους συνδρομητές της υπηρεσίας streaming να έχουν «δώρα» από καλλιτέχνες.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, το From Apple Music With Love επιτρέπει σε ορισμένους διεθνείς καλλιτέχνες να μοιράζονται επιπλέον περιεχόμενο με τους θαυμαστές τους στο Apple Music. Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην επιχείρηση είναι οι Sam Smith, Shania Twain, Fred Again, John Legend και DJ Khaled.

Τα δώρα από καλλιτέχνες θα περιλαμβάνουν μια σειρά αντικειμένων, όπως ζωντανές ηχογραφήσεις, νέες εκδόσεις των αγαπημένων τους τραγουδιών, επανέκδοση ενός κλασικού άλμπουμ μαζί με ένα ολοκαίνουργιο εορταστικό άλμπουμ και μίξεις. Δείτε τι λέει η Apple Music:

Όπως κάθε χρόνο, η Apple Music κακομαθαίνει τους συνδρομητές της καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Το 2022, μια ζωντανή συναυλία του Sam Smith στο Royal Albert Hall, ένα οικείο EP από τον John Legend, μια ειδική επανέκδοση του καλτ άλμπουμ της Shania Twain Come On Over, ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Harry Connick, Jr., εορταστικές μίξεις από τον DJ Khaled και Ο Fred και πάλι…, καθώς και μια παράσταση της WILLOW που ηχογραφήθηκε για τα γενέθλιά της, προστίθενται αποκλειστικά στους πρόποδες του δέντρου για όλα τα μέλη μας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη μαγεία των Χριστουγέννων τώρα με αυτές τις μουσικές εμπειρίες που έχουμε σχεδιάσει μόνο για εσάς.

Το πρώτο δώρο έρχεται από τον Fred Again, που ονομάστηκε «ο άσος των βρετανικών ηλεκτρονικών» από την υπηρεσία streaming. Μπορείτε να ακούσετε το Boiler Room του στο Apple Music .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !