XinA15 JAILBREAK για όλες τις συσκευές A12-A15 ΜΕ TWEAKS!

0


Στο σημερινό άρθρο, θα αναφερθούμε λίγο για το
jailbreak του Xina15 , το οποίο πράγματι σημειώνει μεγάλη πρόοδο. Και αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα jailbreak που έχουν πλήρη υποστήριξη τροποποιήσεων. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ο προγραμματιστής του Xina520 ενδιαφέρεται εδώ και λίγο καιρό να κάνει jailbreaking το iOS 15.0 έως την 15.1.1, πιθανώς και ακόμη περισσότερο εάν αποκτήσει ένα exploit του πυρήνα. Έτσι έχει δημοσιεύσει το demo του για το jailbreak. 

Η δοκιμή θα σταλεί πρώτα στους προγραμματιστές των tweak για να δοκιμάσουν τη σταθεροτητα. Επί του παρόντος, μόνο το 15.0-15.1.1 υποστηρίζεται με τις A12-A15

Μοιάζει με ολοκληρωμένο εργαλείο jailbreak και έχει ένα tweak injection για να τρέξουν οι προσθήκες. Υπήρξαν πολλά εργαλεία jailbreak τους τελευταίους δύο μήνες. Πολλοί από αυτούς είτε δεν έχουν τροποποιήσεις είτε δεν θα τις εφαρμόσουν γιατί πρέπει να περιμένουν ενημερώσεις από το libhooker ή άλλα παρόμοια προγράμματα.Το Xina15 έλαβε τροποποιήσεις σε λειτουργία, και αυτό είναι υπέροχο, διότι με τα tweaks που εκτελούνται, σημαίνει ότι αυτό το jailbreak Xina15 iOS 15 είναι πολύ πιο κοντά στην κυκλοφορία.

Είναι μια περίεργη εφαρμογή, και φαίνεται περίεργη, αλλά είναι λειτουργικό κάτι που είναι πολύ καλό. Το Xina15 βασίζεται στο ίδιο exploit στο οποίο θα βασιζόταν το Cheyote jailbreak αν αποφάσιζαν να το τελειώσουν.

Ωστόσο, το Cheyote jailbreak είναι επί του παρόντος κολλημένο στον αέρα επειδή ο CoolStar δεν λειτουργεί πλέον σε αυτό λόγω διαφόρων προβλημάτων.

Άρα, περιμένουμε το xina15 jailbreak A12 σε A15 , αλλά το σημαντικό είναι ότι κατάφεραν να κάνουν ακόμα περισσότερα πράγματα σε λειτουργία.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !