Foxconn: μαζικές παραιτήσεις στο εργοστάσιο του Zhengzhou

0


Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι εξίσου κρίσιμη στο εργοστάσιο παραγωγής Zhengzhou ακόμη και σήμερα. Παρά τη συγγνώμη της Foxconn για τους απλήρωτους μισθούς και τα μπόνους, πολλοί εργαζόμενοι αποδέχθηκαν το αρχικό ποσό που πρόσφερε ο κινέζος προμηθευτής (που ισοδυναμεί με 1.400 $). Το Reuters λέει ότι σχεδόν 20.000 διαδηλωτές εργάτες προτίμησαν να λάβουν αυτή την τελευταία πληρωμή και να φύγουν από το εργοστάσιο, κάτι που λέει πολλά για τις συνθήκες εργασίας μέσα στο εργοτάξιο. Εντυπωσιακές φωτογραφίες δείχνουν ένα τεράστιο πλήθος υπαλλήλων της Foxconn, με αποσκευές στα χέρια και υπομονετικά να περιμένουν την άφιξη των λεωφορείων. 

Ενώ ορισμένοι αποχωρούντες υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι η παραγωγική ικανότητα του ιστότοπου δεν έχει επηρεαστεί πολύ από πρόσφατα γεγονότα, άλλες πηγές αναφέρουν, ωστόσο, ότι σχεδόν το 30% της παραγωγής iPhone 14 τον Νοέμβριο θα μπορούσε να χαθεί, ποσοστό που προστίθεται στη μεγάλη πτώση της παραγωγής ήδη αναμενόμενο πριν από τις ταραχές. Από την πλευρά των πελατών, είναι επίσης θεμιτό να αναρωτιόμαστε εάν, σε αυτό το χαοτικό πλαίσιο, ο ποιοτικός έλεγχος των αλυσίδων παραγωγής μπόρεσε να πραγματοποιηθεί υπό κανονικές συνθήκες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !