Το πρόβλημα είναι ότι με αυτό το σφάλμα, το tvOS 16.1 έρχεται να εφαρμόσει ένα όριο εικονικής αποθήκευσης στο Apple TV 4K (2022) με 128 GB. Έτσι, μόλις ο χρήστης φτάσει τα 64 GB με την εγκατάσταση εφαρμογών και άλλων δεδομένων, εμφανίζεται το μήνυμα: "Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Διαγράψτε μία ή περισσότερες εφαρμογές ή διαχειριστείτε τον αποθηκευτικό σας χώρο στις Ρυθμίσεις» , λέει το σύστημα.

Σύμφωνα με το FlatpanelsHD , αυτό το σφάλμα εξακολουθεί να είναι σχετικό με το tvOS 16.2 beta το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. Τώρα ελπίζουμε ότι η Apple θα το διορθώσει μέχρι να φτάσει η τελική έκδοση τον Δεκέμβριο μαζί με το iOS 16.2 στο iPhone .

Εν αναμονή μιας επιδιόρθωσης, οι χρήστες που επηρεάζονται από το σφάλμα που χρησιμοποιούν Apple TV με 128 GB αποθηκευτικού χώρου μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν ουρά αρκετές λήψεις έως ότου το κουτί πολυμέσων τους υπερβεί το τεχνητό όριο των 64 GB. Αυτή δεν είναι ιδανική λύση, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.