Η προηγούμενη beta ήταν μια ευκαιρία να ενεργοποιηθεί το 5G σε iPhone στην Ινδία, για πελάτες με τους παρόχους Airtel και Jio. Έχει επίσης προστεθεί ένα widget Medicines. Υπάρχουν δύο επιλογές, η μία που είναι ένα εικονίδιο χαπιού και η δεύτερη που σας ενημερώνει πότε πρέπει να πάρετε ένα φάρμακο. Αυτό σας ειδοποιεί εάν όλα τα φάρμακά σας έχουν αποθηκευτεί ή εάν δεν έχετε άλλα φάρμακα να πάρετε για την ημέρα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει υποστήριξη για κλήσεις Wi-Fi για πελάτες Δωρεάν κινητών , μια νέα λειτουργία προσβασιμότητας με προσαρμογή ( προς το παρόν κρυφή ) και νέες επιλογές ταξινόμησης στην εφαρμογή Stocks .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.2 Beta 2. Η τελική έκδοση για όλους θα φτάσει κανονικά τον Δεκέμβριο .

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την τρίτη beta (build 22C5050e) του macOS 13.1. Για το Apple TV, αυτή είναι η τρίτη beta (build 20K5348d) του tvOS 16.2. Και για το Apple Watch, βρίσκουμε την τρίτη beta (κατασκευή 20S5348d) του watchOS 9.2.