Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη σας, να ξεκινήσετε τη ροή και να κατεβάσετε τίτλους χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συγχρονισμό με ένα iPhone. Λειτουργεί τόσο μέσω Wi-Fi όσο και με σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στο ρολόι.

Το Audible τονίζει τρία σημεία:

  • Ροή χωρίς τηλέφωνο: Είτε ακούτε με ακουστικά είτε με ηχεία Bluetooth, απλώς πατήστε σε ένα κομμάτι από τη βιβλιοθήκη Audible και θα ξεκινήσει αμέσως η αναπαραγωγή και η λήψη στο Apple Watch — δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε iPhone.
  • Ευέλικτο και εξατομικευμένο: μόλις ξεκινήσει η αναπαραγωγή ροής, το περιεχόμενο γίνεται ταυτόχρονα λήψη στο παρασκήνιο για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή μόνο για ροή στις ρυθμίσεις, καθώς και έλεγχος ταχύτητας αφήγησης.
  • Συγχρονισμός μεταξύ συσκευών: Με τον απρόσκοπτο συγχρονισμό, μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε, ανεξάρτητα από τη συσκευή.

Επομένως, το να μην έχετε iPhone κοντά σας και να χρησιμοποιήσετε το Audible στο Apple Watch σας, καθίσταται δυνατή με την αυτόνομη εφαρμογή. Σημειώστε ότι το iPhone απαιτείται μόνο την πρώτη φορά για τη σύνδεση του λογαριασμού. Αλλά μετά από αυτό, το τηλέφωνο δεν χρειάζεται πλέον.

Το Audible είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη από το App Store . Η υπηρεσία audiobook είναι διαθέσιμη ως συνδρομή για 9,95 €/μήνα.