Ο George Hotz (geohot), γνωστός για τα jailbreak του iOS, στρατολογείται από το Twitter

0


Ο George Hotz, ο οποίος ακούει στο ψευδώνυμο geohot, είναι πολύ γνωστός στον κόσμο του iPhone αφού δημιούργησε πολλά εργαλεία jailbreak για το iOS. Στην πραγματικότητα αυτό πηγαίνει πιο μακριά, καθώς ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που ξεκλείδωσαν το πρώτο iPhone το 2007.

Άφιξη του George Hotz στο Twitter

Ο George Hotz/geohot είχε το πλεονέκτημα ότι ήταν εξοικειωμένος με το iOS, γεγονός που του επέτρεψε κυρίως να προσφέρει jailbreak χωρίς περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι το jailbreak παρέμεινε στη θέση του ακομη και εάν το iPhone έκανε επανεκκίνηση, όπου τα jailbreak τύπου tethered απαιτούν επανάληψη του χειρισμού. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η δημιουργία ενός μη συνδεδεμένου εργαλείου είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που ο George Hotz άφησε στην άκρη το jailbreak του iPhone. Στη συνέχεια μετακόμισε στο PlayStation 3 ( που τον έφερε σε μπελάδες με τη Sony ) και ξεκίνησε την εταιρεία υποστήριξης οδηγών, Comma.ai. Αλλά και εδώ δεν τα κατάφερε αφού ειναι πολλά τα έξοδα και την άφησε τον περασμένο μήνα και τώρα μπήκε στο Twitter.

Ο χάκερ επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε μια πρακτική άσκηση στο Twitter στις 19 Νοεμβρίου και τώρα έχει 12 εβδομάδες για να διορθώσει τη λειτουργία αναζήτησης. « Θα κάνει ό ,τι καλύτερο μπορεί», αλλά παραδέχεται επίσης ότι απλώς θα αφαιρούσε το αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης που εμφανίζεται αν κάνετε κύλιση στο Twitter ενώ δεν είστε συνδεδεμένοι.

Η ανακοίνωση πρακτικής άσκησης έρχεται καθώς το Twitter προσλαμβάνει ενεργά για θέσεις μηχανικού και πωλήσεων, μετά την απόλυση σχεδόν των δύο τρίτων του προσωπικού του αμέσως μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Elon. Musk. Χιλιάδες έχουν απολυθεί, ενώ εκατοντάδες άλλοι επέλεξαν να φύγουν μετά το τελεσίγραφο του Elon Musk σχετικά με τη νέα «εξαιρετικά σκληροπυρηνική» εργασιακή ηθική της εταιρείας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !