Η πρώτη ξεχωριστή ενημέρωση ασφαλείας για το iOS 16.2 ήταν μια απλή δοκιμή, που παραδέχτηκε η Apple εκ των υστέρων. Εξακολουθεί να ισχύει αυτό και με αυτη ή μπορούν οι χρήστες με την έκδοση beta να περιμένουν πραγματικά μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας; Θα πρέπει να περιμένουμε την επιβεβαίωση από την Apple. Όσον αφορά το μέγεθος, η ενημέρωση είναι πολύ μικρή: 2 ή 3 MB ανάλογα με το μοντέλο του iPhone. 

Αυτές οι ξεχωριστές ενημερώσεις ασφαλείας είναι μία από τις νέες δυνατότητες του iOS 16. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτή η ενημέρωση "παρέχει σημαντικές επιδιορθώσεις ασφαλείας και συνιστάται για όλους τους χρήστες". Ένας σύνδεσμος επιστρέφει στη σελίδα όπου αναφέρονται οι διάφορες διορθώσεις για τις ενημερώσεις.

Εάν διαθέτετε iOS 16.2 Beta 3, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της σημερινής ενημέρωσης ασφαλείας. Σημειώστε ότι το iPhone επανεκκινείται γρήγορα μετά την εγκατάσταση αυτού του τύπου ενημέρωσης, σε αντίθεση με τις κλασικές ενημερώσεις iOS που μπορεί να διαρκέσουν λίγα λεπτά.