Ο Έλον Μασκ ανοίγει στον πόλεμο εναντίον της Apple

«Η Apple έχει σχεδόν σταματήσει να διαφημίζεται στο Twitter. Μισούν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική; », έγραψε πρώτα ο Έλον Μασκ στο Twitter. Στη συνέχεια ανέφερε τον Τιμ Κουκ για να τον ρωτήσει τι συνέβαινε. Ο δισεκατομμυριούχος έκανε επίσης retweet ένα βίντεο από την Epic Games, δημιουργό του Fortuite, το οποίο χλευάζει τη διαφήμιση της Apple το 1984, υποδηλώνοντας ότι το App Store είναι μονοπώλιο.

Σε άλλο tweet , ο Elon Musk προσφέρει μια δημοσκόπηση ρωτώντας εάν η Apple πρέπει να δημοσιεύσει όλα τα μέτρα λογοκρισίας που έχει λάβει και επηρεάζουν τους πελάτες της. Την ώρα που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο, υπάρχουν σχεδόν 500.000 ψήφοι και το «ναι» κερδίζει με 86,30%.

Δεν σταματά εκεί, αυτή τη φορά με τον Έλον Μασκ να διαβεβαιώνει ότι η Apple απειλεί να αφαιρέσει την εφαρμογή του Twitter από το App Store, "αλλά δεν θα μας πουν γιατί . "αναφέρει..

Προσθέτει ένα επίπεδο με ένα tweet που εξηγεί ότι η Apple παίρνει προμήθεια από κάθε συναλλαγή στο App Store. Το επιτόκιο είναι 15% ή 30% ανάλογα με το εισόδημα του προγραμματιστή (15% εάν ο τζίρος είναι μικρότερος από 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως, 30% περισσότερο).

Τέλος, ο Elon Musk δημοσίευσε ένα tweet ενός όπου υπάρχει το γεγονός ότι πληρώνεις την προμήθεια του 30% .

Αρκεί να πούμε ότι η σύγκρουση μεταξύ της Apple και του Twitter στην εποχή του Έλον Μασκ μόλις ξεκίνησε. Πρόσφατα, ο Phil Schiller, ο διευθυντής που διαχειρίζεται το App Store, τα βασικά σημειώματα της εταιρείας και που ονομάζεται Apple Fellow, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter , προφανώς δεν του αρέσει η κατεύθυνση που παίρνει το κοινωνικό δίκτυο από την εξαγορά του από τον Elon Musk.