Η Apple ήταν ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone τον Οκτώβριο, μπροστά από τη Samsung

0

Η Counterpoint Research έκανε τους υπολογισμούς της και η τάση των πωλήσεων είναι καλή για την Apple αφού από τα 105,68 εκατομμύρια smartphone που πωλήθηκαν παγκοσμίως τον Οκτώβριο (ποσοστό μειωμένο κατά 11% σε διάστημα ενός έτους) είναι το iPhone που πήρε τη μερίδα του λέοντος. Η Apple είναι πράγματι ο μοναδικός κατασκευαστής smartphone του οποίου οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά την περίοδο αυτή, φτάνοντας το 25% της αγοράς κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα! Μόνο οι πωλήσεις του iPhone 14/14 Pro θα έφτασαν τα 26,09 εκατομμύρια μονάδες από την κυκλοφορία τους, συμπεριλαμβανομένων 18,14 εκατομμυρίων για τα μοντέλα Pro. Σημειώστε ότι η βαθμολογία της σειράς iPhone 14 παραμένει παρόμοια με αυτή του iPhone 13/13 Pro την ίδια περίοδο. Στο τέλος, η Counterpoint Research εκτιμά ότι η Apple ήταν ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone τον Οκτώβριο, μπροστά από τη Samsung.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα όπου οι πωλήσεις smartphone αυξήθηκαν τον Οκτώβριο (+14%), κάτι που θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πρόοδο της περιόδου προώθησης από τους μεγάλους τοπικούς παρόχους. Από την άλλη πλευρά, οι πωλήσεις smartphone μειώθηκαν κατακόρυφα κατά 20% στην Ευρώπη (12,01 εκατ. τεμάχια πωλήθηκαν). Δυστυχώς για την Apple, η καλή απόδοση των πωλήσεων του iPhone 14 τον Οκτώβριο δεν μπόρεσε να διαρκέσει τους τελευταίους δύο μήνες του τριμήνου, καθώς τα γεγονότα στο εργοστάσιο Zhengzhou μείωσαν την παραγωγική ικανότητα κατά 30%. Έτσι, έως και 6 εκατομμύρια παραγγελίες iPhone θα μπορούσαν τελικά να μεταφερθούν στο 2023.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !