Το iOS 16.2 φέρνει νέες επιλογές ταξινόμησης για τις διάφορες λίστες παρακολούθησης στην εφαρμογή Stocks, οι οποίες αντικατοπτρίζονται επίσης σε ενημερωμένα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης τόσο στο iPhone όσο και στο iPad.

Μπορείτε να έχετε συγκεκριμένους τρόπους ταξινόμησης για καθεμία από τις λίστες παρακολούθησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να ταξινομήσετε καθεμία από τις λίστες των αντικειμένων που θέλετε να παρακολουθήσετε σύμφωνα με τις ακόλουθες επιλογές όπως εγχειρίδιο, εξέλιξη τιμής, εξέλιξη τιμής σε ποσοστό, κεφαλαιοποίηση αγοράς, σύμβολο και όνομα.

Κάθε λίστα παρακολούθησης μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ώστε να δείχνει την αλλαγή της τιμής της μετοχής, την ποσοστιαία αλλαγή ή την κεφαλαιοποίηση αγοράς με μια ματιά. Αυτή η αλλαγή δίνει μεγαλύτερη ευαισθησία με τη δυνατότητα ταξινόμησης κάθε λίστας με βάση αυτό που επιλέγετε, αντί να μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία επιλογή που ισχύει για όλες τις διαφορετικές λίστες.

Το iOS 16.2 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε έκδοση beta τόσο για προγραμματιστές όσο και για δημόσιους δοκιμαστές . Η τελική έκδοση για όλους θα πρέπει να φτάσει τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει όμως ακριβής ημερομηνία.