Το WhatsApp κυκλοφόρησε τη νέα λειτουργία Κοινότητες: Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

0


Η πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων WhatsApp της Meta κυκλοφορεί επί του παρόντος τις  Κοινότητες για χρήστες Android, iOS και Web. Η λειτουργία του WhatsApp ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Επίσης, η πρόσφατη λειτουργία προορίζεται να παρέχει βοήθεια στη σύνδεση σε ομάδες που είναι σημαντικές για τους χρήστες στο WhatsApp.

Η εταιρεία σκοπεύει να φέρει ανθρώπους και ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα κάτω από μια ομπρέλα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Mark Zuckerberg δήλωσε μιλώντας για τις Κοινότητες WhatsApp,

«Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε το όραμά μας για μια νέα δυνατότητα που προσθέτουμε στο WhatsApp που ονομάζεται Κοινότητες. Από τότε που κυκλοφόρησε το WhatsApp το 2009, έχουμε επικεντρωθεί στο πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε μια προσωπική συνομιλία όταν θέλουν να μιλήσουν με ένα άτομο ή μια ομάδα φίλων ή οικογένειας. Ακούμε επίσης συχνά από άτομα που χρησιμοποιούν το WhatsApp για να επικοινωνούν και να συντονίζονται μέσα σε μια κοινότητα».

Τι είναι οι Κοινότητες WhatsApp ;

Οι Κοινότητες WhatsApp είναι παρόμοιες με τις ομάδες WhatsApp, ωστόσο, μπορείτε να έχετε περισσότερα άτομα σε μια κοινότητα σε σύγκριση με μια ομάδα. Για παράδειγμα, οι ομάδες WhatsApp παρέχουν βοήθεια στους χρήστες να συμμετάσχουν σε μία συνομιλία.

Από την άλλη πλευρά, οι Κοινότητες WhatsApp επιτρέπουν στους ανθρώπους να φέρουν ομάδες με τα ίδια ενδιαφέροντα κάτω από μια ομπρέλα. Επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν συσχετισμένες ομάδες σε ένα μέρος και να συνδέονται με τις κατασκηνώσεις, τα σχολεία, τη γειτονιά τους κ.λπ.

Επιπλέον, οι χρήστες iOS θα βρουν την καρτέλα Κοινότητα στα δεξιά δίπλα στις συνομιλίες και την επιλογή ρυθμίσεων ταυτόχρονα, οι χρήστες του WhatsApp Web μπορούν να βρουν την κοινότητα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης τους.

Δείτε πώς να αναπτύξετε μια κοινότητα στο WhatsApp

  1. Πρώτα απ 'όλα, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στην καρτέλα Κοινότητα στο WhatsApp
  2. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα της κοινότητας, την περιγραφή, καθώς και τη φωτογραφία προφίλ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το όνομα της κοινότητας δεν πρέπει να αποτελείται από περισσότερους από 24 χαρακτήρες. Και η περιγραφή πρέπει να δίνει στα μέλη μια ιδέα για το τι είναι η κοινότητα.
  3. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να πατήσετε στο εικονίδιο με το πράσινο βέλος για να προσθέσετε υπάρχουσες ομάδες ή να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να δημιουργήσετε περαιτέρω νέες ομάδες για να τις προσθέσετε σε μία κοινότητα ή να προσθέσετε υπάρχουσες ομάδες.
  4. Στη συνέχεια, μετά την προσθήκη των ομάδων, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το πράσινο σημάδι επιλογής.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι μπορείτε να προσθέσετε έως και 50 ομάδες μαζί με την ομάδα ανακοινώσεων. Επιπλέον, στην ομάδα ανακοινώσεων, μπορείτε να προσθέσετε έως και 5000 μέλη.

Σύμφωνα με δήλωση του WhatsApp,

«Μια ομάδα ανακοινώσεων κοινότητας θα δημιουργηθεί αυτόματα για την κοινότητά σας. Αυτός είναι ένας χώρος όπου οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε όλα τα μέλη της κοινότητας στην ομάδα ανακοινώσεων."


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !