Πώς να ξεκλειδώσετε απενεργοποιημένο iPhone χωρίς υπολογιστή

0


Ο κωδικός πρόσβασης του iPhone λειτουργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας όταν πρόκειται να κρατήσετε μη εξουσιοδοτημένα άτομα έξω από τη συσκευή σας. Ωστόσο, ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να γίνει πηγή δυστυχίας εάν καταλήξετε να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone ή του iPad σας.

Το iOS διαθέτει έναν μηχανισμό ασφαλείας που απενεργοποιεί ή ουσιαστικά κλειδώνει τη συσκευή μετά από 10 διαδοχικές προσπάθειες λανθασμένου κωδικού πρόσβασης. Αυτό βοηθά να αποτρέψει ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο ή έναν χάκερ από το να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας.

Ωστόσο, αυτό έχει και τα αρνητικά του, καθώς κάποιος που έχει ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής του θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει ένα απενεργοποιημένο iPhone σε περίπτωση που ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να ξεκλειδώσετε εύκολα ένα απενεργοποιημένο iPhone και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Ξεκλειδώστε το απενεργοποιημένο iPhone χωρίς υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Find My Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Find My της Apple για να ξεκλειδώσετε το απενεργοποιημένο iPhone χωρίς υπολογιστή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Find My website χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή και να ξεκλειδώσετε ένα απενεργοποιημένο iPhone. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1. Σε οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, ανοίξτε το iCloud.com .

Βήμα 2. Συνδεθείτε στον ιστότοπο iCloud.com με τα διαπιστευτήριά σας Apple ID. Βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για το ίδιο Apple ID που έχει ρυθμιστεί με το iPhone σας.

Βήμα 3. Αφού συνδεθείτε στο iCloud, κάντε κλικ στο εικονίδιο Find My και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο All Devices από την επάνω γραμμή μενού.

Βήμα 4. Κάντε κλικ στο iPhone σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Διαγραφή iPhone».

Βήμα 5. Κάντε ξανά κλικ στο Διαγραφή για επιβεβαίωση.

Αφού εκτελέσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω, το iPhone σας θα επαναφέρει εργοστασιακά και θα καταλήξετε να χάσετε όλα τα δεδομένα σας. Τώρα μπορείτε να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ή από τον υπολογιστή στη συσκευή σας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !