Από το 2006, οι επιχορηγήσεις από την Apple έχουν υποστηρίξει περισσότερα από 11 εκατομμύρια άτομα και έχουν διανείμει περισσότερα από 197 εκατομμύρια τεστ HIV. Έχουν επίσης βοηθήσει περισσότερες από πέντε εκατομμύρια οροθετικές μητέρες να αποφύγουν τη μετάδοση του ιού στα παιδιά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple αναλαμβάνει να καταβάλει μέρος του ποσού κάθε προϊόντος (RED), είτε πρόκειται για iPhone, Apple Watch, κράνος ή άλλο, στο Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS και πρόσφατα κατά του Covid-19. Στις επιλέξιμες συσκευές περιλαμβάνονται τα iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone SE και Apple Watch Series 8, ενώ αξεσουάρ όπως η θήκη σιλικόνης με MagSafe για iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι επίσης διαθέσιμα σε Προϊόν (ΚΟΚΚΙΝΟ).

Πέρυσι, η Apple πρόσφερε συγκεκριμένα καντράν για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Φέτος, η εταιρεία προσφέρει επτά νέα που είναι δωρεάν και μπορούν να τα κατεβάσουν όλοι για να δείξουν την υποστήριξή τους. Απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση apple.com/product-red για να ξεκινήσετε τη λήψη. Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει επίσης τα κατάλληλα προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν.

Από την άλλη, πολλά Apple Stores σηματοδοτούν αυτή τη μέρα με νέα παράθυρα και νέα προϊόντα. Η εταιρεία υπογραμμίζει επίσης τους τρόπους με τους οποίους οι πελάτες μπορούν να μάθουν για το AIDS στο App Store, τα Apple Books, την Apple Music και την εφαρμογή Apple TV.