Η ενημέρωση της εφαρμογής Spotify για το Apple Watch περιλαμβάνει ευκολότερη πρόσβαση σε μουσική και podcast με νέο σχεδιασμό για τη διεπαφή της ενότητας Βιβλιοθήκη. Η νέα έκδοση διευκολύνει επίσης τη λήψη μουσικής για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Το Spotify έχει επίσης ανανεώσει τη διεπαφή με μεγαλύτερα έργα τέχνης άλμπουμ, νέα κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα.

Το Spotify ανακοίνωσε τις νέες δυνατότητες και στο blog του . Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία ροής παραμένει σιωπηλή σχετικά με τη μελλοντική της προσφορά HiFi που θα επιτρέπει ήχο χωρίς απώλειες. Είναι ήδη διαθέσιμο στο Apple Music, χωρίς επιπλέον κόστος. Στο Spotify, θα πρέπει να κοστίζει 20 €/μήνα, που είναι διπλάσιο από την τρέχουσα συνδρομή, αν κρίνουμε απο μια πρόσφατη έρευνα που έστειλε η πλατφόρμα σε συγκεκριμένους χρήστες.

Υπενθυμίζουμε ότι το Spotify είχε υποσχεθεί μια προσφορά HiFi το 2021. Όμως υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις και δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Υπάρχουν φήμες στα παρασκήνια ότι η αντίστοιχη προσφορά της Apple χωρίς επιπλέον κόστος εξέπληξε το Spotify, το οποίο την ανάγκασε να επανεξετάσει τα σχέδιά της.

Όσον αφορά την εφαρμογή Apple Watch του Spotify, είναι διαθέσιμη για λήψη στο App Store .