Τι νέο υπάρχει στο iOS 16.1.1; Όπως μπορείτε να μαντέψετε από τον αριθμό έκδοσης, πρόκειται για διορθώσεις και άλλες γενικές βελτιώσεις. Δυστυχώς, η Apple δεν κοινοποιεί μια ακριβή λίστα.

Πρόσφατα, οι χρήστες παραπονιούνται για σφάλματα ειδικά με τη σύνδεση Wi-Fi. Σημειώνουν ότι η ασύρματη σύνδεση πέφτει τυχαία από τότε που εγκατέστησαν το iOS 16.1. Μπορούμε να περιμένουμε μια διόρθωση για αυτό το σφάλμα με το iOS 16.1.1; Αδύνατον να απαντήσω άμεσα, η Apple δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για το θέμα.

Για να ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε το iOS 16.1.1 και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην εγκατάσταση της ενημέρωσης. Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε λήψη του υλικολογισμικού από την ειδική σελίδα μας και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε από το Finder (Mac) ή το iTunes (PC).

Η επόμενη "μεγάλη" ενημέρωση θα είναι το iOS 16.2. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε beta σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Η τελική έκδοση θα πρέπει να φτάσει τον Δεκέμβριο.