App Store και Χριστούγεννα: Oι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν στην κατάταξη

0


Αρκετοί άνθρωποι έλαβαν ένα νέο iPhone ως
χριστουγεννιάτικο δώρο και η λήψη εφαρμογών  ήταν μία από τις σημαντικές εργασίες που είχαν να κάνουν οι ιδιοκτήτες. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων κυριαρχούν σε μεγάλο βαθμό στις λήψεις.

Η δωρεάν εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις στο γαλλικό App Store από τα Χριστούγεννα είναι το Snapchat όπως  και τα προηγούμενα χρόνια . Μετά είναι το YouTube και το TikTok. Το Instagram φτάνει στους πρόποδες του βάθρου. Το WhatsApp βρίσκεται ακριβώς πίσω στην πέμπτη θέση. Το υπόλοιπο του top 10 περιλαμβάνει το Spotify, Netflix, CapCut, Gmail και Google. 

Μπορούμε λοιπόν να δούμε ότι τα κοινωνικά δίκτυα συνοδεύονται από εφαρμογές βίντεο και μηνυμάτων. Να σημειωθεί επίσης ότι το Facebook δυσκολεύεται σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, όντας στη 12η θέση με την κύρια εφαρμογή του. Ο Messenger βρίσκεται ακριβώς πίσω στη 13η θέση. Η Meta, που δεν είναι άλλη από τη μητρική εταιρεία, καταφέρνει να έχει τουλάχιστον δύο εφαρμογές της (Instagram και WhatsApp) στο top 10. Σε κάθε περίπτωση, οι συνήθειες έχουν αλλάξει με τα χρόνια, όταν ήταν το Facebook που κατείχε την πρώτη θέση πριν.

Η Meta μπορεί τουλάχιστον να υπερηφανεύεται για την κατάταξή της στις ΗΠΑ με την εφαρμογή Meta Quest στην πρώτη θέση. Υπήρξαν προφανώς πολλά ακουστικά εικονικής πραγματικότητας κάτω από τα αμερικανικά δέντρα όπως φαίνεται.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !