Η Google και η NORAD μας βοηθούν να βρούμε τον Άγιο Βασίλη

0

Η Google και η NORAD σε συνεργασία με τη Microsoft κυκλοφόρησαν τα αντίστοιχα Santa Trackers για τα Χριστούγεννα του 2022.
Το Google Santa Tracker είναι μια ετήσια παράδοση διακοπών που επιτρέπει στους ανθρώπους να παρακολουθούν το ταξίδι του Άγιου Βασίλη καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προσφέροντας δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα παρακολούθησης είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο και ως εφαρμογή για κινητά και διαθέτει μια ποικιλία από διαδραστικά παιχνίδια, δραστηριότητες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο που σχετίζεται με τα Χριστούγεννα και τις χειμερινές διακοπές.

Η Google και η NORAD λανσάρουν το Santa Trackers για τα Χριστούγεννα του 2022 Η

Η Google και η NORAD λανσάρουν το Santa Trackers για τα Χριστούγεννα του 2022 Η

Το NORAD Santa Tracker διευθύνεται από την Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD), έναν κοινό στρατιωτικό οργανισμό μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά που είναι υπεύθυνος για την εναέρια, χερσαία και θαλάσσια άμυνα της Βόρειας Αμερικής. Σε συνεργασία με το Cesium, μια πλατφόρμα για προγραμματιστές για τη δημιουργία εφαρμογών τρισδιάστατων χαρτών που βασίζονται στον ιστό, η NORAD έχει κατασκευάσει έναν τρισδιάστατο ιχνηλάτη που εμφανίζει το που βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης. Η εφαρμογή 3D tracker χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες Bing Maps για να δώσει μια ρεαλιστική υφή στον τρισδιάστατο κόσμο που αποδίδεται από τη βιβλιοθήκη CesiumJS.

Για συσκευές που δεν υποστηρίζουν 3D, η εφαρμογή επανέρχεται σε 2D χάρτη. Αυτός ο χάρτης παρακολούθησης εμφανίζει μια καρφίτσα που επισημαίνει την τρέχουσα τοποθεσία του Άγιου Βασίλη για να τον ακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για κάθε τοποθεσία που επισκέπτεται ο Άγιος Βασίλης κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο που εμφανίζει άρθρα της Wikipedia και βίντεο Santa Cam που μπορείτε να παίξετε. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο εδώ ή κατεβάστε την εφαρμογή iOS εδώ .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !