Το Apple 1 με τον αριθμό δια χειρός του Steve Jobs κοστίζει πάνω από 442.000 δολάρια

0


Το ρεκόρ δεν θα επιτευχθεί, αλλά παρόλα αυτά το Apple 1 που αριθμήθηκε με το χέρι από τον ίδιο τον Steve Jobs τελικά κέρδισε σε δημοπρασία λίγο πάνω από 442.000 δολάρια, ποσό μια τρίχα υψηλότερο από τον στόχο του δημοπράτη. Το Apple 1 δημοπρατήθηκε στην αρχική τιμή των 37.000 δολαρίων. Το Apple 1 που αποκαταστάθηκε σε κατάσταση λειτουργίας από τον ειδικό Corey Cohen το 20018 είναι με αριθμό χειρός 01-00002, μια επιγραφή που έγινε από τον ίδιο τον Steve Jobs! Το μηχάνημα αναφέρεται ως ο αριθμός 78 στα μητρώα Apple 1, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα από τα πρώτα 100 Apple -1 (από 500 περίπου συσκευές συνολικά) που βγήκαν από τα αυτοσχέδια εργαστήρια που δημιούργησαν οι Jobs και Wozniak.

Η μητρική πλακέτα συνοδεύεται από το αρχικό εγχειρίδιο χρήσης Apple-1, το Apple Cassette Interface, δύο πρωτότυπα εγχειρίδια ACI, vintage πληκτρολόγιο ASCII, οθόνη βίντεο Sanyo 4205 και καλώδια και από την υποδοχή τροφοδοσίας. άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τον Steve Jobs πουλήθηκαν κατά την ίδια διαδικτυακή δημοπρασία, είτε ένα φυλλάδιο NeXT υπογεγραμμένο από τον Steve Jobs (18.210 δολάρια) είτε ακόμη και ένα μοντέλο προπαραγωγής του NeXT Computer που χρονολογείται από το 1988 ($6094 δολάρια)


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !